Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - TFF 1. Lig'de Adana Demirspor'u 2-1 mağlup eden Grandmedical Manisaspor'un teknik sorumlusu Hamit Cihan, 3 puan almanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

        Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Cihan, ligde alt sıralarda olduklarından dolayı sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini belirterek, şöyle konuştu:

        "Bu durum, maç sırasında bizi strese sokuyor. Tüm bunlara rağmen oyuncularımı yürekten kutluyorum. Oyuncularımın bu kadar stres altında iyi mücadele etmeleri, rakibe az pozisyon vermeleri bizim için sevindirici bir durum. Bundan sonraki maçlarda da aynı performansı gösterirsek, üst sıralara çıkacağımızın inancı içerisindeyiz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdüreceğiz."

        - Adana Demirspor cephesi

        Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Ersel Uzğur, sahada iyi bir futbol ortaya koymalarına rağmen mağlup olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

        "Bugün Adana Demirspor olarak istediklerimizin çoğunu sahada uyguladık. Çok az pozisyon vermemize rağmen yan toptan kalemizde gol gördük. Penaltıyla alakalı Manisasporlu oyuncunun profesyonelliği diyorum. Saha dışındaki ve içindeki arkadaşlarımız da penaltı konusundaki kanaatlerini açıkça ifade ettiler. Bundan ziyade yakaladığımız pozisyonları değerlendirmemiz gerekirdi. Direkten dönen bir topumuz vardı. Diğer haftalara göre bugün daha iyi bir Demirspor vardı. Maç kazanamama stresi bize bazı şeyleri yanlış yaptırıyor. Bu hafta sonu oynayacağımız evimizdeki maçta galibiyet almamız gerekiyor. Takımın performansından memnunum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa