Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Samsun Orman İşletme Müdürlüğünce, kentte görev yapan 17 bin 196 öğretmen adına fidan dikildi.

        Samsun Orman İşletme Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına Terme ilçesinde hatıra ormanı oluşturdu. Hatıra ormanına kentte görev yapan 17 bin 196 öğretmen adına fidan dikildi.

        Orman İşletme Müdürü Celal Kanbur, AA muhabirine, ağaç ve orman sevgisinin yaygınlaştırılması için herkesi fidan dikmeye yönelttiklerini söyledi.

        Bu kapsamda 24 Kasım Öğretmenler Günü Hatıra Ormanı oluşturduklarını aktaran Kanbur, "Samsun'da görev yapan öğretmenlerimiz adına bir fidan diktik. Bilindiği üzere ilk emri 'oku' olan bir medeniyetin mensupları olarak öğrenmenin, dolayısıyla öğretmenlerin ayrı bir yeri, ayrı önemi bulunmaktadır." dedi.

        Öğretmenliğin hizmet mesleği olduğuna dikkati çeken Kanbur, "Toprak altına atılan bir tohumun onlarca tohum verebilmesi için kendisini feda etmesi gibi öğretmen de hayatını bu anlamlı ve şerefli meslek uğruna feda eder." ifadesini kullandı.

        Kanbur, her fidana bir öğretmenin ismini vererek öğretmenlerin adını yaşatmak istediklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa