Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübünce yürütülen "1907 Okul 1907 Pota" projesi kapsamında, Yalova'da yaptırılan potalar için düzenlenen törene katıldı.

        Yalova Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesinde düzenlenen törene katılmak üzere kente gelen Yıldırım, lise müdürü Sedat Oymak, Yalova Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Güven ve öğrenciler tarafından karşılandı.

        Lise müdürü Oymak'ı makamında ziyaret eden Yıldırım, burada öğrencilerle hatıra fotoğraf çektirdi, forma imzaladı.

        Daha sonra okul bahçesine çıkan Aziz Yıldırım, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe formalı öğrencileri yanına çağırıp, fotoğraf çektirdi.

        Lise müdürü Oymak, Yıldırım'a katkılarından dolayı plaket takdim etti.

        Başkan Yıldırım, kentte yapılan 17 potanın ikisinin bulunduğu lisedeki basketbol sahasına giderek öğrencilerin oynadığı maçı bir süre izledi.

        Aziz Yıldırım, daha sonra Yalova Fenerbahçeliler Derneğini ziyaret etti. Burada, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman tarafından karşılanan Yıldırım, dernek yöneticileri ve taraftarlarla sohbet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa