Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Türkiye'nin büyük bölümünde soğuk hava etkili olurken, Antalya'nın Manavgat ilçesinde kasım ayında denize giren turistler ve ilçe sakinleri güneşli havanın tadını çıkardı.

        Tatil bölgesi Side'de yazdan kalma günler yaşanıyor. Hava sıcaklığının 23, deniz suyu sıcaklığının ise 21 derece olduğu ilçede turistler sahili doldurdu.

        Bazı turistler şezlonglarda güneşlenmeyi tercih ederken, bazıları denize girdi. Güneşli ve sıcak havayı fırsat bilen bazı vatandaşlar ve turistler de sahilde yürüyüş yaptı.

        Alman turist Rainer Wolff, AA muhabirine, güneşli havadan yararlanarak denize girdiklerini söyledi. Wolff, "Türkiye'ye yedinci kez geliyorum. Bu mevsimde burası mükemmel. Almanya soğuk, daha da soğuk olacak. Biz de burada havanın tadını çıkarıyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa