Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT (AA) - Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının yaptığı çalışmanın "taşerona kadro" diye sunulmasını doğru bulmadıklarını belirterek, "Kamuda güvence bekleyen çalışanlara kadro diye sunulması doğru olandır." dedi.

        Yalçın, Tokat'taki bir kafede düzenlenen Memur-Sen İl Temsilciliği Genişletilmiş İl Divan Kurulu Toplantısı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının taşeron işçilerle ilgili çalışmasını sonlandırmak üzere olduğunu söyledi.

        Çalışmanın "taşerona kadro" diye sunulmasının yanlış olduğunu ifade eden Yalçın, 'Kamuda güvence bekleyen çalışanlara kadro diye sunulması doğru olandır. Bizim temel yaklaşımımız şu, sadece taşerona kadro başlığıyla bunun sonlandırılması çok doğru olmayacaktır. Bununla birlikte 4/B ve 4/C'lilerin de beklentileri karşılanmalı." değerlendirmesinde bulundu.

        Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa