Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, yol asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

        Mardin'de çalışmalar kapsamında, Kızıltepe ilçesi Akdoğan Mahallesi'nde yapılan grup yolun açılışı gerçekleştirildi.

        Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, açılışta yaptığı konuşmada, göreve geldiklerinde şehrin en büyük sıkıntılarından biri olan ulaşım, altyapı sorununu derhal çözmek için projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

        Asfaltlama çalışmalarında hedeflerinin çok üzerine çıktıklarını kaydeden Yaman, "4 bin 700 kilometre yol ağımız var. Bunun yaklaşık 2 bin 700 kilometresi traktörle bile gidilemeyecek şekildeydi. Bu yol ağında iyileştirmelerimize başladık." dedi.

        Yol çalışmalarına gelecek yıl da hızla devam edeceklerini anlatan Yaman, 2018'de bin kilometrenin üzerinde yolda sıcak asfalt yapmayı hedeflediklerini bildirdi.

        "Ülke ve millet olarak birlik beraberliğe ihtiyacımız var. İnşallah bu yollar birliğimize yol açar, sevenleri birbirine kavuşturur." diyen Yaman, bu çalışmaların eğitime, sağlığa ve ticarete çok büyük katkısı olduğunu vurguladı.

        Daha sonra yolun açılışı yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa