Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

        Kulüp tesislerindeki antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, mevsimin ilk karının hem toprağa hem de futbola bereket getirmesini diledi.

        Süper Lig'de konuk edecekleri Trabzonspor'un yükselişe geçtiğine dikkati çeken Aybaba, "İyi ve kaliteli oyuncuları var. Bizim de 6-7 haftadır sahaya çok iyi yansıttığımız işler var. Zor bir maç olacak. Biz daha çok isteyeceğiz." diye konuştu.

        Futbolcularla konuştuğunu anlatan Aybaba, "Oyuncularımızla bir sürü konuda mutabıkız. Birbirimizi daha iyi anlamaya başladık. Çalışacağız, bu maça daha iyi konsantre olacağız. Kazanıp bir maç ara verdiğimiz galibiyetlere devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

        - Antrenman

        Samet Aybaba yönetiminde kar yağışı altında gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ve koşuyla başladı.

        Daha sonra iki gruba ayrılan futbolcular, 21 yaş altı takımıyla antrenman maçı yaptı.

        Ganalı stoper John Boye, takımdan ayrı koştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa