Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Mardin'in Ömerli ilçesindeki Hop Geçidi'ndeki bölünmüş yol çalışması tamamlandı.

        Karayolları Genel Müdürlüğünce şehrin en yüksek noktasında 7 yıl önce başlatılan Hop Geçidi bölünmüş yol çalışması aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili de olan Vali Mustafa Yaman'ın girişimleri ile bitirildi.

        Yolda inceleme yapan Yaman AA muhabirine, Mardin halkının uzun süreden beri beklediği kaliteli hizmetleri sunmak için çaba sarf ettiklerini söyledi.

        Bütün mesailerini şehrin sorunlarına çözüm üretmek için harcadıklarını aktaran Yaman, şöyle dedi:

        "Vatandaşımızın uzun süreden beri bitirilmesini beklediği Hop Geçidi yol çalışmasını bitirip, hizmete açtık. 2018 yılında Mardin'in Yeşilli, Ömerli ve Midyat'a ulaşımını sağlayan yolun proje ihalesi yapılacak. Hükümetimizin verdiği desteklerle ilimizde ulaşım problemi kısa sürede çözülüyor."

        - "Belediye imkanını terör örgütünün hizmetine sundular"

        Kanaat önderi Süleyman Çelik ise olumsuz hava şartlarında geçit vermeyen ve geçmişte bir çok ölümlü kazaya neden olan geçidin bölünmüş yol haline getirilmesinden büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

        Görevlendirme yapılan büyükşehir belediyesinin hizmetlerini takdirle karşıladıklarını vurgulayan Çelik, şöyle dedi:

        "Valimizin büyük katkıları ile çok güzel bir yola kavuştuk. Bu yolların yapılması, güzelleştirilmesi, devletin bölgeye önem verdiği önemi gösteriyor. Bundan önceki dönemde DBP belediyeleri bu şekilde halka hizmet etme çabası içerine girmediler. Belediye imkanını terör örgütünün hizmetine sundular."

        82 yaşındaki Mehmet Cırık da yol çalışmasının 7 yıl sürdüğünü anımsatarak, " Yol çok güzel oldu. Allah yapanlardan razı olsun. "dedi.

        Faruk Çetin de çok sık kullandıkları yolun sürücülere büyük rahatlık sağladığını işaret ederek, emeği geçen herkese dua ettiklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa