Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Üç semavi dinin ve 6 mezhebin üyelerinin oluşturduğu Antakya Medeniyetler Korosu, Şırnak'ın Cizre ilçesinde öğretmenler için konser verecek.

        Antakya Medeniyetler Korosu Derneği Başkanı Yılmaz Özfırat, AA muhabirine 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Cizre Kaymakamlığınca ilçeye davet edildiklerini söyledi.

        Eli öpülesi öğretmenler için yarın saat 20.00'de özel bir otelde sahneye çıkacaklarını anlatan Özfırat, şöyle devam etti:

        "Yarın öğretmenlerimiz için Cizre Kaymakamı ve Şırnak Valimizin de katılımıyla bir konser gerçekleştireceğiz. Ülkemizin bir arada yaşama kültürünü göstermek üzere Cizre'ye gidiyoruz ve bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Koro olarak ilk kez doğudaki bir ilimizde sahne alacağız ve bu da bizi ayrıca heyecanlandırıyor. Orada görev yapan asker, polis, öğretmen ve halktan kişiler konserimizde bir araya gelecek ve orada çıktığımız sahnede ülkemizdeki bir arada yaşama kültürünü, huzurunu tüm dünyaya göstereceğiz."

        Ülkenin her noktasına gitmekten onur duyduklarını ifade eden Özfırat, yarın gerçekleştirilecek konsere tüm Cizrelileri davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa