Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT) "İntiharın Genel Provası" adlı oyunu beğeniye sunuyor.

        Duşan Kovaçeviç'in yazdığı, Musa Arslanali'nin yönettiği oyunda, Birkan Görgün, Erşan Utku Ölmez, Duygu Urhan, Yavuz Topcuoğlu ile Ahmet Kurt rol alıyor.

        Dekoru Hakan Dündar, kostümleri Özge Akarsu, ışık tasarımı Nihat Bahar, dramaturgu Selen Korad Bi̇rki̇ye, müziği ise Tunay Uzuner tarafından hazırlanan oyunun yönetmen yardımcılığını Duygu Urhan yapıyor.

        Oyun bugün, yarın ve 25 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de TDT Haluk Ongan Sahnesi'nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

        - "Herkes Oyuncu" sahnelenecek

        Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu tarafından sezonun ilk oyunu "Herkes Oyuncu" adlı iki perdelik komedi, Trabzon'da izleyicisiyle buluşacak.

        Şükrü Üçüncü tarafından senaryolaştırılıp sahneye koyulan oyun, polis teşkilatının yaşadıkları zorluklara dikkati çekerek, emniyette geçen 24 saati konu ediniyor.

        Teknik kadro dışında 11 kişinin rol aldığı ve Mayıs 2018'e kadar gösterilecek oyun, 29 Kasım Çarşamba günü saat 20.00'de Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde izlenebilecek.

        Trabzon Güzel Sanatlar Galerisi'nde "43. Trabzon Sanatçıları Geleneksel Plastik Sanatlar Sergisi", 30 Kasım'a kadar açık kalacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa