Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Karabük, Bolu ve Bartın'ın yüksek kesimlerinde bu akşam başlaması beklenen kar yağışı nedeniyle oluşabilecek buzlanma ve don konusunda vatandaşlara uyarı yapıldı.

        Valilikten yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün meteorolojik uyarısında son değerlendirmelere göre, kar yağışının bu akşam saatlerinden itibaren Karabük, Bolu ve Bartın'ın yüksek kesimlerinde etkili olacağının tahmin edildiği belirtildi.

        Açıklamada, "Batı Karadeniz'de devam etmekte olan yağışların, bu akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak, Karabük çevreleri, Bolu ile Bartın'ın iç ve yüksek kesimlerinde, yerdeki mevcut kar örtüsünün üzerine kuvvetli 10-20 santimetre, yüksek kesimlerde 20 santimetre ve üzeri kar yağışı şeklinde olması beklenmektedir." denildi.

        Açıklamada ayrıca, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa