Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Karabük merkezli iki ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 6 kişiden 2'si adliyeye gönderildi.

        Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından Karabük ve Samsun'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden F.S. ve M.I'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, Karabük Adliyesi'ne getirildi.

        Gözaltındaki diğer 4 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

        Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları ve örgüte üye oldukları iddia edilen şüphelilerin yakalanması için 16 Kasım'da Karabük ve Samsun'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, aralarında eski öğretim görevlisi, bilgisayar uzmanı ve üniversite öğrencilerinin de bulunduğu L.A.Ö, M.Y, Ş.G, F.S, M.I. ve B.T. gözaltına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa