Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, gençlere yönelik keyifli etkinliklerin ve sevilen ünlü isimlerin yer alacağı “Gençbatı Festivali” 19 - 20 Mayıs günlerinde gerçekleşecek

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusu bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Gençbatı Festivali’ ile Akbatı AVYM’de yaşanacak. Festival kapsamında Cem Belevi, 19 Mayıs Cuma günü konser ve ardından gerçekleşecek söyleşisiyle misafirlerle buluşacak.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, gençlere yönelik keyifli etkinliklerin ve sevilen ünlü isimlerin yer alacağı “Gençbatı Festivali” 19 - 20 Mayıs günlerinde Akbatı AVYM’de gerçekleşecek. Konser ve söyleşilerle renklenecek festivalde, iki gün boyunca devam edecek Trickbox etkinliğinde ise katılımcılar çeşitli hediyeler kazanma fırsatını bulacak.


Gençbatı Festivali 19 Mayıs Cuma günü saat 14:00’te, Cem Belevi söyleşisiyle başlayacak. Genç hayranlarıyla buluşacak olan Belevi, söyleşide oyunculuk ve müzik kariyeri hakkında merak edilenleri paylaşırken mini bir akustik konser de verecek.