Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda Yeni sezon erkek modasından neler öne çıkıyor?

        2018 ilkbahar-yaz sezonunda renkler ön planda. Ayakkabıdan cekete, tişörtlerden pantolonlara kadar her parçada renk kullanımında cömertlik söz konusu. Öne çıkan renkler ise milenyum mavisi ve pembesi. Aynı şekilde turuncu, sarı ve tonları da dolaplarda yerini alacak. Takım elbiselerde bej ve gri tonlar hakim. Ton sür ton giyinmek bu sezonun tavırlarından biri olacak.

        TROPİKAL DESENLER VE ÇİZGİLER

        Birkaç sezondur kadın modasında görmeye alışık olduğumuz tropikal desenler, erkek modasında da kendisini gösteriyor. Tropikal desenlere bisiklet ve polo yaka tişörtlerde rastlayacağız. Faruk Sağın Stil Danışmanlığı Ekibi’ne göre, bu sezonda ceket, tişört ve pantolonlarda dikey çizgileri de deneyimlemek mümkün.

        REKLAM

        KETEN VE PAMUK KARIŞIMI DOKULAR

        Desenler ve baskılardan bahsetmişken, kumaşların dokularına değinmemek olmaz. Bahar ve yaz aylarında tenin nefes alabilmesi açısından kumaş seçimleri oldukça önemli. Hatırlatmadan olmaz, bu senenin modası baştan aşağı beyaz giyinmek. Sezonun öne çıkan kumaş seçimleri keten ve pamuklu kumaşlar, beyaz veya bej parçalardan oluşan kombinlerde bütünlük sağlayacak.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa