Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yeni Gelin 32. bölümü ile reytinglerde birinci! Yeni Gelin 32. bölüm izle

        Show TV’nin kahkaha dolu dizisi Yeni Gelin, dün akşam ekrana gelen 32. bölümüyle yine izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Zirvenin değişmeyen sahibi Yeni Gelin, Total’de 7,32 izlenme oranı (rating), 16,11 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Merakla beklenen bölümün başlamasıyla birlikte izleyiciler Twitter’da #sevdiğiminpeşinde etiketi ile yorumlarını paylaştı. Show TV’nin beğeniyle izlenen Yeni Gelin dizisinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken; dizide Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar, Renan Bilek ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Ersoy Güler ve Tülay Kocatürk üstleniyor.

        YENİ GELİN 32. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        REKLAM

        Yeni Gelin’in dün akşam ekrana gelen 32. bölümünde yeni aile üyelerini bulan Bozoklar, İskender Bozok ve eşi Gülistan’ı tanımaya çalıştı. Kalender, yıllar sonra bulduğu kardeşi İskender şerefine konakta ziyafet düzenledi. Gönüllerince eğlenen Bozoklar keyifli dakikalar geçirdi. Kendinden son derece emin olan Hazar’ın Esmeralda yüzünden Bella ile arası bozuldu.

        Hazar’ı göz hapsine alan Bella, Esmeralda ve Hazar’a bir an bile nefes aldırmadı. Fakat bu sırada Kamilla çoktan fitili ateşledi ve Esmeralda’yı Hazar’ın üzerine saldı. Kağan ve Hazar, Adana’yı gezmek isteyen Esmeralda’yı gece kulübüne götürdü. Kağan Bella’ya iş toplantısında olduğunu söyleyen Hazar’ı, Esmeralda’yla dans ederken çekti ve görüntüleri Nazgül’e gönderdi. Nazgül’ün telefonuna gelen görüntüleri gören Bella öfkeden deliye döndü.

        YENİ GELİN 32. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        YENİ GELİN’İN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

        Yapımcılığını Süreç Film/Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin kahkaha dolu dizisi "Yeni Gelin"in 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Nazgül’ün ahının Kağan’ın başına iş açtığı, Bella ile Esmeralda arasındaki savaşın kızıştığı tanıtımda Şirin’i isteyeceklerini öğrenen Baran şoke oluyor.

        "Yeni Gelin" yeni bölümü ile 20 Ocak Cumartesi günü saat 20.00'de Show TV’de!

        İşte "Yeni Gelin"in 33. bölüm fragmanı;

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa