Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yeni Gelin 23. bölüm 2. fragmanı: Baran ve Şirin, Bella'ya yakalanıyor!

        SHOW TV'de Cumartesi akşamları büyük ilgiyle takip edilen ve izleyicileri kahkahaya boğan Yeni Gelin'in 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Diziyi takip eden izleyiciler, yeni bölümde neler yaşanacağını büyük merakla araştırıyor. Peki Yeni Gelin 23. bölümde neler yaşanacak? İşte Yeni Gelin 23. bölüm 2. fragmanı ve özeti...

        YENİ GELİN 23. BÖLÜM 2. FRAGMANI: KISA ÇÖPÜ ÇEKEN AĞA OLUR!

        Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin kahkaha dolu dizisi "Yeni Gelin"in 23. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

        Baran ve Şirin’in, Bella’ya yakalandığı, ağalık yarışının hızlandığı tanıtımda Asude’nin dost kalmak istediği Kalender Ağa yıkılıyor...

        REKLAM

        YENİ GELİN 23. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Yeni Gelin'in Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan 23. bölümünde;

        Üüç kader yoldaşı kuma, Kalender Ağa ile Asude’yi ayırmaya çalışırken onları birbirine daha da yakınlaştırmıştır. Kurdukları oyun ters tepmiş, Kalender Ağa, nihayet Asude ile baş başa vakit geçirme şansı bulmuştur. Ne tesadüftür ki o gün, nerdeyse tüm konak halkı sevdikleriyle baş başa vakit geçirmeyi planlamıştır.

        Kalender tüm imkanlarını seferber edip, aşık olduğu kadına unutamayacağı bir gün geçirtmiş, günü romantik bir akşam yemeğiyle sonlandıracakken konaktaki diğer çiftlerin tüm planlarını bozar. Ama bunun farkında değildir. Tamamen Asude’ye ve ondan duyacağı cevaba kilitlenmiştir. Fakat Asude’nin sözleri Kalender’i bambaşka bir eşiğe taşır. Kalender, her şeyinden bir kalemde vazgeçmeye hazırdır.

        Bu yüzden konak halkını toplar, bu zamana kadar verebileceği en radikal kararı ailesine açıklar. Ailenin de bir seçim yapması gerekmektedir. Fakat bu seçim, konakta bir Fetret Devri’ne de, bir iç çatışmaya da sebep olabilecek niteliktedir. Herkes bu seçimin sonucunu beklerken Korkut Dede’nin aile divanında açıkladığı gerçek; tüm dengeleri alt üst eder.

        Artık verilecek kararların ve yapılacak seçimlerin hiçbir anlamı yoktur. Bozok Konağı, büyük bir skandalla ve çok büyük bir meseleyle meşgul olacaktır. Bozoklar bu zamana kadar yaşamış oldukları şokun, en büyüğüyle karşı karşıyadır.

        Show TV’nin beğeniyle izlenen Yeni Gelin dizisinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken; dizide Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar, Renan Bilek ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

        "Yeni Gelin" yeni bölümü ile 4 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de Show TV’de!

        YENİ GELİN'İN BİR ÖNCEKİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Yeni Gelin’in 22. Bölümünde; konak halkı bir olmuş, Kalender’i büyük bir ithamla karşı karşıya bırakmıştır. Kalender’in kendini aklaması imkansız görünmektedir. Fakat neyse ki kumaşı entrika tutmayan gelini Bella, her şeyi bir bir anlatır ve konaktakilerin oyunu açığa çıkar. Bella, bu hamlesiyle hem kendi vicdanını rahatlatmış, hem de Kalender’e gerçekleri anlatmıştır.

        REKLAM

        Fakat Bella, kaynanalarının gözünde dokuz kusurlu hareketin en kusurlusunu işlemiştir. Bu saatten sonra Bella’yı, kaynanaların elinden kimse alamayacaktır. Kalender, gerçekleri öğrendiği an evi terk etmiştir. Kaynanalar, Kalender’in de yokluğunu fırsat bilip Bella’ya hayatı iyice zindan etmektedir.

        Bella, Kalender’e gerçekleri anlatsa da Asude’ye anlatamamıştır. Kalender, Asude’nin gözünde hala zorbanın ve magandanın tekidir. Kalender, bunu değiştirmek, Asude’ye ulaşmak için elinden geleni yapar ama başaramaz. Kalender, Asude’nin yolunu gözlerken Asude, onların kapısına dayanır.

        Fakat bu, Kalender’in hayalinden çok farklıdır. Çünkü Asude, Bozok Konağı’na baskına gelmiştir. Baskın sırasında Asude’nin öğrendikleri her şeyin seyrini değiştirecek, konağın kadınları yine kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşecektir.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa