Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni yönetimi ile güçlenen Karşıyaka, mutlak galibiyet parolasıyla ve moral bulmak amacıyla çıktığı ilk maçta galibiyeti getirecek golü bir türlü atamadı ve son dakikalarda yediği bir gol ile hiç de hak etmediği bir mağlubiyet aldı.

        Halim hoca Ali Say ve Can Erdem’in ayrılması ve diğer eksiklikler nedeniyle Mustafa Değirmenci’yi savunmanın sağına, genç Harun’u ön liberoya, Hakan Kuş’u da santrfora koymuş. Harun’un önce rakibi durdurma sonra atağa kalkarak forvete katkı sağlaması hedeflenmiş.

        Hakan Kuş kendisi gibi uzun boylu bir oyuncu olan Ramazan Sal ile marke edilince topla buluşma süresi oldukça kısıtlandı. Bu durumda Hakan’ın sağa ve sola kaçarak boş alan yaratması, Tayfun ve Battal’ın bu alanlardan yararlanması gerekirdi. Bunlar yapılmayınca Karşıyaka’nın gol atması zorlaştı.

        İlk yarının sonunda Sakarya atağında topu kapan Kaf-Kaf atağa kalktı. Rakibi az adamla yakaladı. Fakat hakemin pozisyon bitmeden maçı bitirmesi son derece yanlıştı.

        İkinci yarıda daha iyi bir Karşıyaka vardı sahada. Rakip alanda yerleşen baskı kuran biraz şanssızlık biraz da tecrübe eksikliği ile gol atamayan bir Karşıyaka.

        Hakan’ın şutunun direkten dönmesi büyük bir talihsizlikti. Genç oyuncular yetenekleri ve güçleri oranında ellerinden geleni yaptılar ama maçı kazanmak için yeterli olmadı.

        Yeni yönetimin acilen transfer yasağını kaldırması ve bu takıma en az 4 oyuncu takviye yapması şart. Bu sezonun kazasız belasız atlatılması, geleceğin planlanması açısından önemlidir.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar