Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Son 3 deplasmanı da kazanan ve son maçında bu ligin en iyi takımlarından biri olan Eskişehirspor’u 3-0 gibi net bir skorla yenen, Denizlispor evinde oynadığı son 3 maçında kazanamamış ve 2’sini kaybetmişti.

        Bu maç Horozlar için fobiyi yenme maçıydı. Çalışılmış bir organizasyonla Ziya soldan atağa kalktı. Stoper Ömer Alp hızla ceza alanına girdi. Ziya’nın ortasına yaptığı güzel bir vole ile Denizlispor’u öne geçirdi. Ama en kötü özelliği olan kademe hatasıyla golü yedi. Tipik bir savunma problemi.

        Denizlispor’un sezon başından beri devam eden sürecini değiştirebilmesi elbette kolay değil. Takımın oyun düzeni ve taktik disiplin gibi birçok şey değiştirilmeli. Yapılması gereken en büyük değişiklik zihinseldi. Maç önce, zihinde kazanılmalıydı. Ali Tandoğan bu konuda çok doğru adımlar attı ve başarılı da oldu. Denizli bir kere takım olmuş. Kalesinde çok pozisyon gördü ama gol yemeden atlatabildi. Kazanma hırsı ve iştahıyla öyle bir son 10 dakika oynadı ki bunun semeresini 90+4’te Alperen’in attığı golle aldı.

        Bu Denizlispor için çok önemli bir galibiyet oldu. Çünkü hem Giresunspor’u hem de evdeki kötü gidişi yenmiş oldu.

        REKLAM
        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar