Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        3 puanla ligin son sıralarında bulunan Bucaspor’un, 6 puanla 8. sırada bulunan Karadeniz takımı Ofspor’u yenmekten başka çaresi yoktu.

        Hafta içinde kenetlenme ve oyunculara moral vermek için seferberlik ilan edilmiş, yönetim ve teknik heyet elinden gelen çabayı sarf etmişlerdi.

        Ancak maçı kazanacak olan futbolcuların sahadaki mücadelesine baktığımızda ilk 45 dakikalık bölümde sadece bir kez İbrahim Şirin ile kenar kullanarak karşı kaleye gidebildi. Murat Akyüz de uzaktan bir şut attı.

        İkinci 45 dakikada ise ilk yarının aksine oyuna iştahlı başlayan kazanma hırsı olan bir Bucaspor izledik. Abdullah ile golü attı, İbrahim Şirin ile karşı karşıya kaldığı iki pozisyonda golle atsa maçı erken kotaracaktı.

        60. dakikada Abdullah’ sert giren Nevzat’ın kırmızı kart görmesi Buca’nın ekmeğine yağ sürdü. Fırtına maçı kazandı, kazanmasına ama geride defansı bocalayan ve göbekten açık veren oyunu kurgulayamayan, sahada bir lideri olmayan, kimyası bozuk bir takım görüntüsü verdi,

        Oysa sahaya kaptan çıkan Emin Aladağ çok tecrübeli bir oyuncu. ihtiyaç duyulan liderliği çok iyi yapabilir. Zafer Çevik ve Erkan Taşkıran bu takımda hazır olarak oynadığında oyunun kurgusu da olumlu olarak değişecektir.

        Bucaspor için bundan sonra maçların kazanılması ve düzlüğe çıkmak için süratle eksikliklerin giderilmesi gerekir.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar