Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İstanbul sosyetesinin birçok ismi hem ucuz hem de gözlerden uzak olmasından dolayı teknelerinin rotasını Yunan adalarına çevirmiş. Geçtiğimiz gün bir arkadaşımı telefonla aradım. Arkadaşım Mikonos'ta çıktı. Yaklaşık on gündür teknesiyle gezdiğini ve neredeyse bütün İstanbul sosyetesinin Mikonos, Leros, Patmos, Simi başta olmak üzere Yunan adalarında tatil yaptığını söyledi. Onun tanıdığı isimler arasında Ömer-Arzu Sabancı, Ömer-Alara Malaz, Levent Kızıl, Ömer-Aliki Kızıl ve tabii ki yıllardır Mikonos'ta tatil yapan ve benim Mikonos Fahri Konsolosu ilan ettiğim Selim Hamamcıoğlu. Ömer Kızıl haliyle eşinin Mikonoslu olmasından dolayı mecburen orada tatil yapıyor. Ömer Kızıl'ın ağabeyi Levent Kızıl da şu sıralar eşi Sema Kızıl ile arasının açık olmasından dolayı Mikonos'ta tatil yapıyormuş. Mikonos'ta tatil yapan Türklerin ilk adresi ise çılgın eğlenceleriyle ünlü Namos.

        Sanki hiç doğum YAPMAMIŞ

        2010 yılında muhteşem bir düğün töreniyle evlenerek mutluluğu yakalayan Sanem-Ralf Tezman çifti, geçtiğimiz haziranın ilk haftasında minik oğulları Emir'i Amerikan Hastanesi'nde kucaklarına almıştı. Çift oğullarının adını da doğumdan sonra koymuştu. Tezmanlar şu sıralar yaz tatillerini Çeşme'de Sanem Hanım'ın ailesi İbrahim-Şebnem Kardıçalı'nın yanında geçiriyor. Genç çift, minik oğullarını güneşten korumak istedikleri için anneannesine bırakarak denize girip güneşlenmenin keyfini çıkarlyorlar. Bu arada Sanem Hanım sanki hiç doğum yapmamış gibi. Zaten hamileliğinin son gününde bile karnı beş aylık hamilelerinki gibiydi.

        Balayı New York ve LOS ANGELESTA

        Eski başbakanlardan Tansu Çiller'in oğulları Mert ve Berk Çiller'in ortağı genç işletmeci Uğur Karabayır, geçtiğimiz cuma akşamı özel bir şirkette yöneticilik yapan İrem İşman ile Çubuklu 29'da evlendi. Üç buçuk sene önce bir yılbaşı partisinde tanışan çiftin düğün törenine Tansu Çiller'in katılacağı hatta nikâh şahitliği yapacağı söyleniyordu. Ancak Tansu Hanım düğünde bile yoktu. Düğüne katılan Mert Çiller de nedense fotoğraf bile çektirmemiş. Damat Uğur Karabayır Taji imzalı damatlığıyla gelin İrem İşman da Vera Wang imzalı gelinliğiyle gecede göz kamaştırıyordu. Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Kahyaoğlu'nun kıydığı nikâhın şahitleri hayli kalabalıktı. Çiftin nikâh şahitliğini Ayşe Azizoğlu, Işıl Sarraf, Mehmet Edin, Altuğ Öztaş, Özge Argüder Sander, Bülent Çorak ve Zeynep Akçit yaptı. Karabayır çifti işlerinin yoğunluğu nedeniyle New York ve Los Angeles'ta geçirecekleri balayılarını eylül ayına ertelediler.

        SANAL AVM AÇTILAR

        Son yıllarda internet ortamında birçok markanın satış yapmasından sonra şimdi de sanal AVM açılmış. Bu işin mimarı da eski radyocu ve organizatör Cüneyt Ortan. Cüneyt Ortan'ın CEO'luğunu yaptığı Avmmall'un ortakları arasında Les Ottomans Otel'in sahibi Ahu Aysal, Viko Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Selim Dağbaşı, Eren Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Eren, iç mimar Haldun Kilit, Gönül Yıldırım, Ahmet Kökler ve Mehmet Kahya gibi birçok ünlü isim yer alıyor. Yayına geçen e-ticaret sitesinin sanal tasarımını ise ünlü Mimar Murat Tabanlıoğlu gerçekleştirmiş. Bu sitenin özelliği gerçek bir AVM'de aranılan her şeyin olmasıymış.

        Minik Taha dünyaya geldi

        Chocalate Cafe'lerin ortağı Oğuz Kayhan, geçtiğimiz yıl tanıştığı Azerbaycanlı güzel televizyoncu Leyla Süleymanova ile ekim ayında sade bir nikâh töreniyle evlenmişti. Kayhan, şarkıcı Demet Akalın ile yaptığı evlilikten sonra mutluluğu Leyla Süleymanova'da bulmuş ve çocuk yapmaya karar vermişti. Bu kararı da evlendikten hemen sonra yürürlüğe koyan Oğuz-Leyla Kayhan çifti geçtiğimiz cumartesi günü İstanbul Cerrahi Hastanesi'nde minik oğullarını kucaklarına aldı. Oğuz-Leyla Kayhan çifti minik oğullarına Taha adını verdiler. Çift hafta sonu hastanede tebrikleri kabul etti.

        Halis muhlis İPEK ELBiSE

        Düğüne giden bir arkadaşım söyledi. Gecede, Azade Balkaner'in giydiği omuzdan askılı göğüs dekolteli özel dikim tuvaletin dedikodusu yapılmış. Birkaç kişi Azade Balkaner'in elbisesinin ütüsüz olduğunu aralarında çekiştiriyormuş. Onların bu konuşmalarına şahit olan bir başkası da elbisenin halis muhlis ipek olduğunu bu yüzden de normal olarak en ufak bir dokunuşta bile buruşabileceğini söyleyerek dedikoducuları morartmış.

        HIZLI AŞK

        İşadamı ve İstanbul Offshore Kulübü Başkanı Uğur Işık, yıllar önce Salih Güney'in kızı Ebru Güney ile evlenmişti. Geçtiğimiz aylarda Ece Vahapoğlu'nun programına çıktıktan sonra ikili sevgili olmuştu. Vahapoğlu ve Işık'ın şimdiye kadar birçok sevgilisi oldu. Hatta Ece Vahapoğlu, en son Ergun Gürsoy'un oğlu Ömer Gürsoy'la aşk yaşamıştı. Boş vakitlerinde hep birlikte olan sevgililer Uğur Işık'ın teknesiyle geziyorlarmış. Ece Vahapoğlu, Uğur Işık ile birlikte Afrika'daki yarışlara bile gitmişti. Sevgilisi Uğur Işık ile şu sıralar Yunan adalarında tatil yapan Ece Vahapoğlu da düşman çatlatırcasına, romantik aşk karelerini sanal ortamda yayınlamış. Bakalım Offshore yarışçısı Uğur Işık'ın aşkı ne kadar sürecek?

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar