Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıllar önce iki çocuğuna rağmen eşi Arte Tahir'den boşanan çapkın galerici Mehmet Çelik, iki aydır gizli aşk yaşadığı sanatçı Sibel Turnagöl ile geçtiğimiz hafta sonu gizlice Atina'da evlenmiş. Çelik ve Sibel Turnagöl'ün bundan iki hafta önce Kınalıada'daki Mimoza restoranda baş başa yemek yedikleri haberi bana gelmişti. Ben de bu ilişki zaten fazla uzun sürmez diye işin üzerinde pek durmamıştım. Ancak geçtiğimiz hafta Atina'da tatil yapan sevgililer yolda gördükleri bir arkadaşlarına evlendiklerini müjdelemiş. Sibel Turnagöl, Mehmet Çelik'ten önce yaklaşık bir yıl Sarven Kuzukoğlu ile aşk yaşamıştı. Bu ilişki süresince de Sarven Kuzukoğlu ile evlenmek istemiş. Ancak Kuzukoğlu evlenmek çin daha erken olduğunu söyleyince de "Senden ayrılıyorum" diyerek ayrılmış. İki ay önce Mehmet Çelik ile aşk yaşamaya başlayan Turnagöl, evlenmeden iki hafta önce de Sarven Kuzukoğlu'na kendisiyle evlenmediğini ima ederek "Sana inat evleniyorum" diye mesaj atmış. Evlenmeden birkaç gün önce de yine eski sevgilisi Sarven Kuzukoğlu'na "Ben evleniyorum. Beni unut" diye mesaj atmış. Çocukları ve eski eşi Arte Tahir, Mehmet Çelik'in evlendiğini duyunca çok üzülmüşler. Mehmet Çelik, Sibel Turnagöl'den önce şarkıcı Pınar Eliçe ile uzun süre aşk yaşamış, Pınar Eliçe'nin evlilik ısrarları yüzünden ayrıldıkları konuşulmuştu. Bakalım Atina'da gizlice evlenen Çelik ve Turnagöl'ün bu evliliklerine eski eş Kerem Alışık ve oğul Sadri ne diyecek?

        Gezdiler, tozdular Londra'ya döndüler

        Bir dönem tarihi eser kaçakçılığı nedeniyle yurtdışında 10 yıl kaçak yaşayan ve cezasının düşmesiyle ara sıra Türkiye'ye gelen, Göcek ve İstanbul'da tatil yapan Ayşegül Tecimer, geçtiğimiz günlerde eşi Mete Deniz’le birlikte Etiler'deki Nusret'te görüldü. Yaklaşık iki haftadır Türkiye’de olan Ayşegül Tecimer ve eşi Mete Deniz, yaklaşık üç saat kaldıkları mekânda öğle yemeği yediler. Birkaç gece önce de Cahide’de eşi ve dostlarıyla eğlenen Tecimer, yemeklerin lezzetine bayılmış. En çok lokum isimli et mönüsünü beğenen Tecimer, ayrıca özel sipariş vererek paket yaptırmış. Çıkışta görüntülendiğini fark eden ve eşinin arkasına gizlenmeye çalışan Tecimer'in, tadını çok beğendiği lokum adlı etlerden verdiği siparişi de arabasına kadar bir garson taşımış. Ardından selamlaştığı gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Tecimer, "Kebabımızı yedik, şimdi gidiyoruz. Ege'de tatilimiz yaptık, yarın tekrar Londra'ya geri döneceğiz" demiş. Tecimer, soyadının iki harfinden oluşan ağzına kadar valizlerle dolu olan TC plakalı otomobiliyle Taksim'de konakladıkları otele geçmişler.

        Kaza sonrası stres attılar

        Ahu Aysal geçtiğimiz cuma akşamı Bodrum'dan Alaçatı'ya gitmek için kızı Ceyla Aysal ile birlikte bu yaz ilk seferlerine başlayan 'Sea Bird' adlı deniz uçağına bindikten sonra plotun Yalıkavak'taki fenere kanadını çarpmasıyla korkulu anlar yaşamıştı. Korku sonrası yine de Alaçatı'ya gitmeye niyetli olan Ahu Hanım, kızı ve diğer yolcuları da alarak özel konforlu bir minivan ile Çeşme-Alaçatı'ya gitmiş. Olayı duyan ve çok sinirlenen müstakbel damadı Mehmet Kırklar ve yakın dostları Besim Kazado onları Çeşme'de karşılamış. Besim Kazado, Ahu Aysal ve ekibini ortağı olduğu Lavanta restoranda onlara özel düzenlediği "Tıpatıp Show" gösterisi ile eğlendirdi. Kızı Ceyla ve müstakbel damadıyla Çeşme'deki evinde dinlenip moral toplayan Ahu Aysal, pazartesi günü İstanbul'a dönmüş. Uçak kazasının korkusunu yine de üstünden atamayan Aysallar bütün yakınlarına olayı hâlâ anlatıyormuş.

        Fink’in yeni sevgilisi

        Adını ilk kez yıllar önce işadamı Ömer Dinçkök ile yaşadığı aşkla duyuran Rita Fink, son sevgilisi Ersin Özsen'den sonra yeni bir sevgili bulmuş. Gezmeyi, eğlenmeyi seven ve arkadaşları arasında çok sevilen tasarımcı Fink, yeni sevgilisi Barlas Balaban ile Bodrum'da tatildeymiş. Birkaç aydır birlikte olan sevgililer mutluluk fotoğraflarını da arkadaşlarıyla internet ortamında paylaşmayı unutmamış. Geçtiğimiz yıl Rita Fink, Ankaralı eski sevgilisi genç işadamı Ersin Özsen ile Meksika, Jamaika, Haiti'de tatil yapmışlardı.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar