Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1 aydır tatil yapıyorum. Koruyucu krem kullanarak güneşlendim, tenimin rengi sağlıklı bir şekilde döndü. Artık biraz bronzlaşmak istiyorum. Bana amacıma uygun bir krem tarifi verir misiniz? Zeynep K./Muğla

        1’ER çorba kaşığı bergamut yağı, zeytinyağı, bademyağı, çay ağacı yağı ve havuç yağını karıştırıp cam bir şişenin içine koyun. Güneşe çıktığınızda bu karışımı kullanarak bronzlaşabilirsiniz. Teninizin renk almış olmasına rağmen çok yoğun olduğu saatlerde güneşten kaçınmanızı öneririm.

        Basen bölgesini incelten karışım

        BASENLERİMİN incelmesini sağlayacak bir formülünüz var mı? Eda S./Adana

        EŞİT miktarda kuşburnu, rezene, sinameki, papatya, biberiye ve funda yaprağını karıştırıp çay gibi demleyin. Bu çaydan her sabah 1 bardak için. Ayrıca mutlaka spor yapın.

        İştahı dengeleyen çay

        SON günlerde sinirlerim çok bozuk. İştahım çok açıldı, sıkıntıdan sürekli yemek yiyorum. İştahımı kapatacak, daha az yememi sağlayacak bir formülünüz varsa paylaşır mısınız? Esra Y./Balıkesir

        500 gram kaynamış suyun içine eşit miktarda mate, biberiye, ıhlamur ve yeşil çay katın. Karışıma 1 dilim de yeşil elma ilave edin. Çay gibi demleyip her sabah aç karnına 1 bardak için.

        Güneş lekelerine elmalı reçete

        CİLDİMDE güneş lekeleri oluştu. Bu lekeleri yok etmem mümkün mü? Derya S./İstanbul

        1’ER çorba kaşığı yaş maya ve elma suyuyla 1 tatlı kaşığı limon suyunu karıştırın. Cildinize sürün, 20 dakika bekletin ve yıkayın. Haftada 2 kez uygulayın. Ayrıca dışarıya çıkarken güneşten koruyucu krem sürün.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar