Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SON birkaç haftadır kendimi çok halsiz hissediyorum. Bitkinim. Bu durum tüm hayatıma yansıyor. Enerjimi nasıl yükseltebilirim? Elif Y./İstanbul

        1 tutam marul ile 1’er adet salatalık, avokado ve kerevizi, 1 limonun suyu ve 1 bardak suyla beraber blender’dan geçirin. Her sabah güne bu karışımdan içerek başlayın. Bu formül size zindelik katar ve enerjinizi gün boyunca yüksek tutacaktır.

        Saçlarınız kekikle güçlensin

        SAÇLARIM çok yıprandı. Çok cılız ve sağlıksız görünüyorlar. Bu durumun bir an önce düzelmesi için yararlanabileceğim bir formülünüz var mı? Selen Y./İzmir

        BİR tencerenin içine 1 litre su ve 1’er tutam adaçayı, lavanta ve kekik koyun. Bu karışımı tencerenin ağzı kapalı olacak şekilde 5 dakika kaynatın. 15 dakika demlendikten sonra süzün ve saç diplerinize masaj yaparak yayın. Bu son derece etkili formülden haftada en az 2 kez yararlanın.

        Tırnak batmasına karşı limonlu karışım

        TIRNAK batmasına çare olacak bir reçeteniz var mı? Yasemin D./Eskişehir

        ÖNCELİKLE sıcak suyun içine nane katın ve tırnaklarınızı bu suda bekletin. Kuruladıktan sonraysa eşit miktarda hintyağı, limon yağı ve limon suyunu karıştırıp tırnaklarınıza bu karışımla masaj yapın. Bu formülden sorununuz çözülene kadar yararlanmalısınız.

        Yağlı ciltlere kefirli reçete

        CİLDİM çok yağlı. Bu sorunu nasıl aşarım? Naz S./Bursa

        1 yemek kaşığı yeşil çayı yarım su bardağı sıcak suyun içinde 3 dakika demlendirin. Ardından da 1 yemek kaşığı kefirle iyice karıştırın. Bu karışımdan cildinize bolca sürün. 20 dakika bekletip yıkanın. Formülden haftada 2 kez yararlanın.

        Yumurtalı gençlik iksiri

        55 yaşındayım. Bana cildimin gençlik ve ışıltı kazanmasını sağlayacak bir maske tarifi verir misiniz? Nurcan A./Çanakkale

        1 yemek kaşığı kefir, bir tatlı kaşığı saf zeytinyağı ve bir yumurtanın sarısını iyice karıştırın. Bu karışımı tüm cildinize maske gibi yayın. Yaklaşık yarım saat beklettikten sonra da süt banyosu yapın. Haftada 2 kez uygulayabileceğiniz bu formül cildinizde gençlik iksiri etkisi yaratacaktır.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar