Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATIRLIYORSUNUZDUR eminim, 2015 yılı Brit Ödülleri töreninde Madonna’nın sahnede düştüğü anı.

        ‘Living For Love’ parçasını seslendirmek üzere sahneye çıktığında Giorgio Armani tasarımı pelerini bir anda çıkacak ve şovuna mayo ile devam edecekti sanatçı. Ama olmadı. Pelerinin fiyongu açılmadı ve birkaç basamak yukardan aşağı düşüverdi Madonna.

        Sonrasında olayın yazılıp çizilmediği mecra, Madonna’nın düşüşünün gösterilmediği televizyon kanalı kalmamıştı. Haliyle parça hemen hit, Armani de en çok konuşulan modacı oluvermişti.

        Ardından bu düşüşün ‘viral reklam’, yani kurgu olduğu söylentileri dolaşıp durmuştu.

        KATY PERRY’NİN DANSÇISI

        Şimdi aynı şeyler Katy Perry için söyleniyor.

        Son parçası ‘Chained to the Rhythm’in piyasaya çıkmasının ardından sanatçı önce Grammy ödül töreninde, geçen hafta da Brit ödül töreninde sahne aldı bu parçasıyla.

        Tam da Perry’nin klibinin ekranlarda dönmeye başladığı sırada gerçekleşen Brit gecesinde, sanatçının dansçılarından biri seyircilerin arasına düşüverdi şov sırasında.

        Viral söylentileri de gecikmedi tabii.

        Aynı Madonna örneğinde olduğu gibi bahsetmeyen mecra kalmadı Katy Perry’den.

        Görüntüleri de tıklanma rekorları kırdı.

        Bu arada Bob Marley’nin 1991 doğumlu torunu Skip Marley’nin vokal yaptığı ‘Chained to the Rhythm’ gerçekten bayağı iyi bir parça.

        O zarflar zor karışır ama…

        GELELİM bu yıl 89’uncusu düzenlenen Akademi Ödülleri törenine…

        Çok şüphecisin diyebilirsiniz ama bunun da kesinlikle düzmece olduğunu düşünüyorum. Zira aklım sırrım almıyor en iyi film kategorisine ait zarfın karışmış olacağını.

        Böyle bir hata olamaz. Zira bu dünyada her şey ve herkes A’dan Z’ye provalı.

        Hatırlayın 2014 yılındaki Akademi Ödülleri töreninde ünlü sunucu Ellen DeGeneres bir özçekim yapmıştı. Aralarında Bradley Cooper, Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Brad Pitt ve Angelina Jolie gibi ünlülerin de bulunduğu bu özçekimin aslında ünlü bir cep telefonu markasının viral reklamı olduğunun anlaşılması hiç de uzun sürmemişti.

        Dediğim gibi bu dünyada akışına ya da tesadüfe bırakılmış hiçbir şey yok.

        Bu yüzden ben bu zarf karışması işinin ‘La La Land’ (Aşıklar Şehri) ve Moonlight (Ay Işığı) filmlerinin gişe gelirlerinin ya da törenin marka değerinin daha da artması için yapılmış olabileceğini düşünüyorum.

        Grey’e bahar erken geldi

        AÇILDIĞI günden beri hem bir mahalle mekânı hem de şehrin çekim noktası Nişantaşı’ndaki Grey Food & Drink!

        Her biri birbirinden dostane personelinin, üstün yemek kalitesinin ve sunumlarının payı büyük bunda.

        Grubun Grey’den sonra Cihangir’e açtığı Hazine’de de durumlar aynı. Orası da dolup taşıyor. Geçen akşam iki mekânın yaratıcısı Tayfun Topal’la Grey’in ‘Bahar Mönüsü’nü denedik.

        İtalyan mutfağının bağımlılık yapan yemeklerini Akdeniz’in çeşitliliğiyle harmanlayan yeni bir mönü yaratmışlar. Kendi mutfaklarında hazırladıkları el kesmesi makarnaların tüm malzemelerini organik temin ediyorlarmış. Bu özenin yarattığı fark damaklara yansıyor.

        Diğer aklımda kalan lezzetler mekânın pizzaları ve hamurları. Akdenizli pizzaların yanında klasik sevenleri de unutmamışlar. Sucuk, zeytin ve fırınlanmış biberin mozzarella peyniriyle buluşmasından doğan şahane bir alla turca pizza da koymuşlar mönülerine.

        Deneyin derim.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar