Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şimdi bir teknik adam illa ki hücumcu olmak durumunda değildir. Hücum aktivitesi konusunda bilgisi yoktur. Çalışılmış, çizilmiş hücum planları yapmayı bilmiyordur. Korkaktır. Temkinlilikten kurtulamayabilir. Ve hatta büyük takım hocası olmayabilir. Bunların hepsi kabul. Ama hiç değilse savunma bilir. Takım gol yemez. Ya da fizik gücü mükemmeldir. Ancak F.Bahçe, Cagliari dışında kimseyi yenemedi. Her maç 2’şer 2’şer gol yiyor.

        Fenerbah- çe kötü bir takım görüntüsünde. Savunma yapamıyor. Kalecisi yok. Ama asıl felaket teknik adamının mantalitesinde. Adım gibi emindim ve öyle olacağına emin olduğum için TV programımında da söyledim, dedim ki: “Kocaman bu maçı da kaybetmemek adına temkinli bir kadro ile çıkacaktır.” Beni yanıltmadı. Kocaman Maça yine Josef-Mehmet iklisi ile başladı ki bu şu demektir: Ben ilerideki, 4’lü ile işi bitireceğim. Ama o 4’lüden biri bitik RvP; diğeri skoru düşük Valbuena öteki de Kocaman’ın Fener’e bu seneki kazığı Dirar. Sonuncusu da bu sene kendini aşıp 2 haftada 2 gol atan Alper.

        Bu şartlarda bu takım Vardar’a 3 gol nasıl atacak? 2. yarıya Alper’in bireysel becerisi ile 1-1 girilmesine rağmen Kocaman yine takıntısından kurtulamadı ve Giuliano’yu alıp santrforsuz başladı. Olcay, Yağlı Parmak Amigo’nun (!) ikramı ile öne geçince aslında iş bitti. Soldado’nun girişi de anlamsız kaldı. Ama zaten sinirli ve kızgın olan taraftarın baskısı ile biraz yüklenir gibi oldular. Taraftarın haa huu su olmasa bu kadar yüklenemezlerdi bile. Kucka’nın bireysel hatasıyla beraberlik geldi ve maçın başından sonuna kadar yakalanan tek pozisyonda Soldado golü kaçırınca skor 2-2 bitti. F.Bahçe kazanmayı haketmedi ve geleceğe yönelik ümitsizliği artırdı. Taraftarla haa huu ile iç sahada biraz daha devam edilebilir belki ama bilhassa deplasmanlarda çok puan kaybedilir. F.Bahçe’nin geleceğinde ben bir ümit görmüyorum. “F.Bahçe Kocaman ile hücum oynayacak.”; “Fener’in en büyük transferi Kocaman”; “Kocaman bir dünya antrenörü” diyen yandaşlar belki ümitvardırlar, o zaman onlar anlatsın. Burak sakatlanmasaydı maçı Trabzonspor’un kazanması çok mümkündü. Yanal, manevi oğlu N’Doye yerine Rodallega’yı tercih etse 20 yıl sonra kazanabilirlerdi.

        ************

        BURAK YILMAZ

        Lige bomba gibi döndü.

        ************

        NABİL DİRAR

        Bu adamı “Lens’e gerek yok, Dirar olur” diye Fener’e getirdiler. Bu transferden çok rahatsızım.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar