Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Maçta 85. dakikada yüzde 70’i yönetimin direkt adamı, ‘istifa’ diyenleri tehdit eden ‘Azizbahçeliler’den müteşekkil seyirciler Topal dışındaki futbolcularını ıslıklamaya başladı. Çünkü o dakikaya kadar ceza alanında topla buluşma sayısı Antalya lehine 20’ye 9’du. Antalya 3 net pozisyondan 1 gol çıkarmış, F.Bahçe ilk yarıda buçuk, 2. yarıda 1 olmak üzere 2 üretim sağlayabilmişti. Bunun sebebi ağırlıklı olarak F.Bahçeli futbolcular için ligin bitmesi... Kalan 3 maçta da benzer görüntüler olacaktır.

        Bundan sonra onlar için 2 maç kaldı; Başakşehir kupa rövanşı ve olursa kupa finali... Bu sene böyle geçti. Büyük takım hüviyetine ve karakterine sahip bir ekip gibi durdular ve büyük maçlarda istediklerini aldılar. Onun dışında genel olarak uyumsuz bir takım görüntüsündeydiler. Zaten bir büyük takım sahasında 2 mağlubiyet (Dünkü 3. idi), 5 beraberlik almışsa evde rakip çözmede sorun olduğu ‘bağırıyor’ demektir.

        Fenerbahçe bu sene sadece 10 numara değil, skorsuz kanat forvetleri ve asıl önemlisi verimsiz santrforları ile şampiyonluğa el salladı. Çözüm önerilerimizin detayını daha geniş bir yazıda yazarız.

        Konsantresi üst seviyede olan ve galibiyeti sonuna kadar hak eden Rıza Çalımbay’ın Antalyaspor’unu kutlarım.

        + VOLKAN DEMİREL

        Farklı mağlubiyeti önledi.

        OZAN TUFAN

        - Dövme hayırlı olsun, yakışmış!..

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar