Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Teknik direktörlük mesleğini bırakma kararı almış, 7 hafta sonra bu ülkeden ayrılma konusunda anlaşmış olabilirsiniz. Sürekli vurguladığınız gibi kendinizin kurmadığı takımın kalitesinden şikayet edebilirsiniz..

        Yönetimi eleştirebilir, oyuncularınızın bir kısmından memnun olmayabilirsiniz.

        Hatta ve hatta “Benim burada ne işim var!” diye de sorabilirsiniz.

        Bu iş hayatımızda hepimizin başına gelebilir. Hepimiz benzer hisler taşıyabiliriz bazı işyerlerine veyahut işverenle karşı. Ama insanın mesleğine değer vermemesine anlam veremiyorum. Dün Dick Advocaat kendisine olan saygımı tüketen bir teknik adamlık sergiledi. Takımına zaten tek bir taktik çalışması yaptırmadığı, hücum varyasyonu çalıştırmadığı belli. Oyunculara bir diziliş ve formasyon belirleyip sahaya sürüyor. Rakip analizi falan da yapılmıyor zaten.

        Tüm bunları anlar, onaylamasam da “Nasıl olsa gidecek adam. kimsenin konsantresi yok. Onun da olmaması normal” derim. Ama bazı oyuncuları ısrarla kötü oynarken, bazılarına kramp girerken bir tane bile oyuncu değiştirmemesini anlayamam. Madem sahaya çıktınız, oyuna müdahale edecek, takımınızın daha iyi oynamasını sağlamaya çalışacaksınız. Hiç olmazsa yorulan oyuncularınıza acıyıp yedek kulübesinden destek alacaksınız. Erken emeklilik kararını anlıyorum ama kendi mesleğine ihanet edişini affedemem.

        Maça gelince, Volkan Demirel katkısı ile kalecisiz maça başlayan F.Bahçe, savunmada da orta alanda da hücumda da yetersiz; en önemlisi bilinçsiz bir haldeydi. İlk yarının sonunda duran topta rakibin kendi kalesine attığı şans golü skoru getirse de 2. devrede Sokol’un; Kjaer-Volkan Demirel ortak hatasıyla kazandırdığı penaltı ile Aklhisar beraberliği sağladı. Ligin en az gol atan ekibi olan Akhisar 2 net gol pozisyonundan da yararlanamayınca Josef’in yine şans golü ile yenik duruma düştü. Lens’in skoru belirleyen golü son saniye piyangosu idi. Oyunun hakkı beraberlikti ama skoru almayı bilen F.Bahçe oldu.

        F.BAHÇE YEDEK KULÜBESİ

        Biri bile oyuna girmedi. Sabırları dolayısıyla tebrik ediyorum.

        HALİL UMUT MELER

        Penaltı pozisyonunda Volkan Demirel’e kırmızı kart vermesi gerekliliğini eyyamdan sarıya çevirmesi bir yana maç boyu en az 5 avantaj kesti. Gazlanıyor ama ondan bir şey olması zor, çünkü futbolu bilmiyor.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar