Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geleneksel olarak ligin bitimine tek rakamlı haftalar kalmışken, büyük takımlar şampiyonluktan kopmuşken, üstelik fazla konsantre olunamayan ikincilik hedefi bile uzak görünüyorken Karabük gibi sert deplasmanda Fenerbahçe’nin nakıs bir oyun ile puan kaybı öngörülebilir.

        Fakat F.Bahçeli oyuncular; bu sezonun geneli gibi profesyonel anlayışla, ciddiyetle oynamaya çalıştılar. Zaten bu takımın ortalama karakter seviyesi yüksek. İyi oyuncular ve iyi insanlardan oluşuyor bu takım. Ama kalite yetersizliği, belli yerlerde lider tavrı gösterilememesi, yönetimin korkunç planlama hataları, bana göre Vitor’dan daha kötü bir performans gösteren Advocaat’ın kusurları ve açıkçası biraz da “lalettayin” hocalığı, son olarak da Yusuf Namoğlu’nun hakemleri F.Bahçe’yi bu sene geride bıraktı. İşte bu oyuncu grubu dün de ellerinden geleni yaptı.

        İlk yarı 0-0 bittiyse Karabük, Ahmet Şahin’e teşekkür borçlu. 2. yarıda biraz daha etkili başlayan ve Tudor’dan alıştığımız çift santrfora dönüş mantalitesi Karabük’e baskı getirdiyse de pozisyonlar yan toplardan geldi. 2 etkili kafa şutunda skoru Fabiano tuttu. Volkan’dan daha atletik olduğu kesin. Ahmet Şahin’in bu devrede Dany’nin ters vuruşunda yine başarılı olduğunu belirtelim. Yani 2-3 net pozisyonda rakip kaleci etkili olduysa, kendi kalende de duran top dışında büyük tehlike yaşamadıysan, genel olarak fiziken de düşmediysen iyi oynamış ve kazanmayı hak etmişsin demektir. Bu galibiyetle 2.’lik hedefi biraz daha belirginleşmiş olabilir. Ama sanırım takımın da, hocanın da, yönetimin de hedefi kupa şampiyonluğu. Orada da rakip Başakşehir olacak gibi. Bakalım lig 2.’liği ve kupa mücadelesi yolunda Başakşehir ile rekabet nasıl gidecek.

        Ama sonuç ne olursa olsun taraftar durumun farkında. Ve o nedenle de tepkilerini oyuncudan, hocadan yana değil de başkana yönelik yapıyorlar.

        F.BAHÇELİ OYUNCULAR

        Emenike denen ne idüğü belirsiz şahsiyet ile ‘bolca sümkürük, az konsantre RvP’ dışında tüm takım genel olarak ellerinden geleni yaptıkları karakterli bir sezon geçiriyor.

        VOLKAN ŞEN

        Böyle giderse gelecek sezon devre arasında takasta kiralık verilir.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar