Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Karşıyaka’da taraftarın başlattığı kampanya nasıl bir hava yaratır?

        Havasız kalan KSK’nin yaşayabilmesi için taraftar grubu oksijen niteliğinde bir seferberlik başlattı. Gerçekten bu sese kulak verilmeli. Karınca kararınca toplanan paralarla ateşli hastalığa ilaç olunmaya çalışılıyor. Tabi ki insanların ne verdiği önemli değil. Önemli olan içinde yaşattığı duyguyu ve sahiplenmeyi 1 lira dahi olsa bu şekilde ortaya koymasıdır.

        Bir ağlasak, bir gülsek de bizler asla vazgeçemeyiz.

        Silinen 6 puan KSK’yi iyice ligin dibine çekmiştir. Hala silinebilecek puanların olabilme ihtimali herkesi korkutmaktadır. Çaba da bundan... Toplanan paralarla dosyalar kapatılıyor, idari anlamda risk ortadan kaldırılmaya çalışılıyor... Sonrası ile ilgili top tabi ki futbolcularda olacak. Onların fedakarlığı, gayret ve heyecanı KSK’yi ligde bırakacak.

        Bu arada yönetimin de durumu ortada... Futbolculara ve camiaya moral olabilecek yeni oluşum, daha etkin bir yapı şart.

        Dilerim tüm yapılanlar KSK için kan ve can olur...

        **************

        GÖZTEPE

        - Göztepe’nin Alanya karşısındaki oyununu yorumlar mısınız?

        Göztepe’nin ilk kez son dakikalarda tıkandığını gördüm. Rakipleri ile maç boyunca dalaşan Göz-Göz’ler ısrarla mücadeleyi bırakmayan Alanyaspor karşısında havlu attı. Halbuki son 10 dakikaya kadar zaman zaman açık verseler de yine iştahlı futbolu ve seyircisinin desteği ile iki farkla öne geçmişlerdi. İbre tersine dönmemeliydi, tecrübelerini konuşturamadılar.

        Kaleci Beto’nun sakatlanarak oyundan çıkması tabi ki şanssızlıktı. Beto, moral ve güven açısından takımın bel kemiği ve eksikliği de ciddi biçimde hissedildi.

        Söylediklerim Göztepe’nin genel başarısının yanında keyfe keder şeyler...

        Sarı kırmızılılar şu anda lig ikincisi, Galatasaray ile birlikte en çok gol atan ekibi, 2.2 ortalama ile yabancısı olduğu ligin en golcüsü, santrfor Jahovic 11 golle tahtın kralı.

        Daha ne olsun, alkışa devam...

        **************

        AKHİSAR

        - Akhisar’ın G.Birliği önünde aldığı beraberliğe bakışınız nasıl olur?

        Akigolar 3-1 geriye düştüğü maçta beraberliği yakalamak suretiyle sahadaki yenilmezliklerini sürdürdüler. Fenerbahçe ve flaş Trabzonspor galibiyetlerinden sonra takımı konsantre etmek, odaklanmasını sağlamak gerçekten güç bir işti. Bilinen klasik ve kronik rahatsızlık nedeniyle Akhisarspor da 1 puanla yetindi.

        Okan hocanın maç sonrasında yaptığı öz eleştiri son derece gerçekçiydi. Düşündüğü başına geldi... Bilinmesine rağmen bazen önüne geçilemiyor. Çünkü futbolcular duvar ördükleri için telkinleri, söylenenleri almıyor.

        Akhisarspor başarılı performansını sürdürüyor. Bunlar gölge düşürecek sonuçlar değil.

        Küçük kazalar olarak görmek lazım.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar