Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Göztepe’nin Kayseri’deki mağlubiyetini nasıl değerlendiriyorsunuz?

        Farklı bir zemin ve ortamda ve de rakiple yani deplasmanda Göztepe’nin nasıl bir refleks göstereceği hepimizin merakıydı. Maç boyunca iyi mücadele ettiler, canlıydılar ancak 3. alanda etkili ve yaratıcı olamadıkları için kaybettiler.

        Göztepe, yeni takım olmanın dezavantajını sahada efor sarf etmek suretiyle kapatmaya çalışıyor. Organizasyon gelişimi henüz daha sağlanmadığı için de rakibine karşı bariz bir üstünlük sağlayamıyor.

        Bu tür sonuçlar ucuz mağlubiyet sınıfına giriyor. Halbuki Göztepe, bu tarz maçlarda kendisine avans ve avantajlar sağlamalıdır. Takımın genel yapısına baktığımızda defansın göbeğinde kontrolsüzlük görüyoruz.

        Forvet ile orta saha arasındaki bağlaç bir diğer eksiklik. Göztepe’de şu an hücumu şekillendirecek oyuncu var da yok. Sarı-kırmızılılar topla olan birlikteliğini artırmalı.

        Hafta sonu Trabzonspor ile zor bir maç oynayacaklar. Kazanmaları kendilerine tarif edilemeyecek faydalar sağlar. Aksi sonuç balans bozar.

        AKHİSAR

        - Akhisar’ın deplasmandan getirdiği 1 puan sizce nasıl sonuç?

        Deplasmandan alınan bir puanı üzülür olduk. Nereden nerelere geldik. İçeride ve dışarıda değişmeyen ve kazanmaya yönelik futbol, seyreden herkese keyif veriyor. Kendi oyuncularına da... Bu yüzden de pozisyon zenginliği doğuyor. Okan Buruk, düz mantıkla takımını mükemmel motive edip yönlendirebiliyor. Rakibin bir önemi yok, oyuncularının tümü profesyonelce kendi üzerlerine düşen görevleri yapıyorlar. Kafalarında hep kazanmak var. Antalyaspor karşısında da daha üretkenlerdi. Atılan gollerin değer bulabilmesi için defansın daha dikkatli olması gerekiyor.

        ALTINORDU

        - A.Ordu’nun sahasında Ankaragücü karşısında aldığı 1 puan kayıp mı?

        Altınordu her zaman övgüyü hak ediyor. Deplasman galibiyetinden sonra iç sahadaki beraberlik bazılarını üzmüş olabilir, bence sonuç keyfe keder. Zaten bu tecrübede olan takımın mutlak eksik yapacağı şeyler olacaktır. Önemli olan sahadaki mücadeleleri ve kazanma gayreti. Gördüğüm kadarıyla kurulmuş düzene verdikleri saha içi hizmetleri ve disiplinleri gayet iyi.

        Altınordu yönetiminin çocuk tribün organizasyonu da alkışlanacak nitelikte. Birlik, beraberliği ve aidiyet duygusunu pekiştirme anlamında büyük bir hamle. Yönetime tebrikler.

        MANİSA

        - Manisa ve Denizli henüz galibiyet elde edemediler, nedeni nedir?

        Manisaspor ve Denizlispor lige kötü başladılar. Halbuki geçen sene yaşananlardan sonra yoğurdu üfleyerek yemeleri gerekiyordu. Gördüğümüz kadarıyla maddi imkansızlıklar bazen körlük yaratabiliyor. Hocaların verdiği anonslar son derece iyimser ancak ders çıkarmakta fayda var. Kan kaybı büyümeden iki takım da bir an önce düzelmeli.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar