Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğruyu söylemek gerekirse yapılan yatırımın karşılığı Play-Off değildi. Göztepe bu özlemi gidermek adına dolaylı yolu seçmemeli, direkt olarak Süper Lig’e çıkmalıydı. Onu buraya getiren mevcut şartlar değil, kırılan direnciydi... Ligin sonuna doğru yaptığı vicdan muhasebesi, kendisini Play-Off’a taşıdı. Önce sarsıldı, sonra da rakiplerini sarstı. Eskiyi unuttuk, geçmişi sildik ve her şeyi kısa bir süre için kenara koyduk. İyi düşün, iyi olsun iyimserliği içerisindeyiz. İzmir’in kalbindeki pozitif enerjiyi sizlerin aklına ve gönlüne aktarmaya, gölge bir güç olmaya çalışıyoruz. İzmir’in yıllardır süregelen özlemine, ötelenmesine, dudak bükülmesine, öksüzlüğüne çare olmanızı istiyoruz. Uzatılan elleri tutun, sesleri duyun.

        Değerli futbolcu kardeşlerim...

        Açılmış yeni bir sayfanın yazılacak kahramanları, İzmir’in talihini değiştiren futbolcular sizler olabilirsiniz. . Görevini yapmış olmanın onurunu doya doya yaşayabilirsiniz. Ancak ateşte yanmadan, karda donmadan, fırtınada savrulmadan baharı bulamazsınız.

        Böyle bilesiniz...

        Akhisar bir açıldı, pir açıldı ama ligin de

        sonu geldi. Eğer daha erken olsaydı?

        Önüne geleni çarpan Akhisarspor’a yan bile bakılmıyor. Gerçekten müthiş bir performans. 25 haftada ite kaka zorla 27 puan toplayan ve 18 golle en az gol atan takım olan Akigolar, son 7 maçın 6’sını kazanarak 23 gole ulaştılar.

        Neredeyse Barcelona, Real Madrid istatistiğine ulaştılar. Süper Lig’de böylesi bir çıkışı yakalamak her baba yiğidin harcı değildir. Artık sihir olağan duruma dönüşmüştür. Akhisarspor puanları takır takır futbol oynayarak almaktadır. Mevcudu geç keşfedilmiş başarı olarak görüyorum. Bu bileşim ve etkileşim keşke daha erken olabilseydi. Herhalde Akhisarspor Avrupa kupalarının adayı olurdu.

        Karşıyaka’nın kongresinden sonra açıklanan mali yükü nasıl değerlendirirsiniz?

        50 küsür milyon tarihi borç, yasaklar, her tür imkansızlıklar... Karşıyaka’nın neresinden tutsan elinde kalıyor. Görüldüğü üzere değişen bir şey de olmuyor. Gittikçe büyüyen maddi yük KSK’yi daha da çok eziyor, oksijensizliğe doğru itiyor.

        Eski yönetim yenilenmiş vaziyette iş başında. Neyi ne kadar yapabileceğini kendisi kadar herkes biliyor. Pansumanla, palyatif tedbirlerle KSK’nin kurtuluşu mümkün değil. Sezon bitecek, yine değişen bir şey olmayacak, borç 60 milyonlara dayanacak. Cehennemdeki süreç uzayacak...

        Görev alan arkadaşlarımı kutluyorum. Onlara söyleyebilecek hiçbir sözüm yok. Yapacakları şey günü kurtarmak olacaktır. Halbuki KSK’nin radikal bir oluşuma ya da 50 milyon verecek çılgın bir KSK’liye ihtiyacı vardır.

        Ligi 7. sırada bitirmenin üzüntüsünü yaşayan A.Ordu, bundan sonra ne yapmalıdır?

        Geç uyanış, geç kalınmışlık nedeniyle son haftada kaçırılan Play-Off Altınordulu’ların canını acıtmış, dolayısıyla üzmüştür. “Keşke” dillerinde sıkça yer alan kelimedir. Balıkesirspor maçındaki ıskanın kaybı büyük olmuştur.

        Yaptığı hamlenin getirisi Sayın Özkan’ın üzüntüsünü azaltmıştır.

        Artık Altınordu üretkenliğini taçlandırmalıdır. Ligde top çevirmeyi bırakıp hedefini ortaya koymalıdır.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar