Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pınar Karşıyaka, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalarak büyük bir başarıya imza attı. İzmir ekibi aslında turu ilk maçta aldığı 6 sayılık yenilgiyle geçeceği sinyalini vermişti.

        Yunanistan'daki maçta çok kötü oynadıkları halde son dakikalardaki basketlerle 18 sayı farkı aşağıya çekmişlerdi. Mustafa Kemal Atatürk Salonunda bu müthiş seyirci ile yeterli farkı sağlayacağına herkesin inancı tamdı. Bu muhteşem seyirci her maç en az 10 sayı avantaj getirir.

        Pınar Karşıyaka çeyrek finalde eşleştiği İspanyol ekibi Murcia'yı da eleyecek güçte. İzmir'de oynanacak maçta 10 sayının üstünde alınacak bir galibiyet, rövanş için avantaj sağlar.

        Çarşamba günkü maçın Karşıyaka açısından bana göre en büyük kazancı Waters olmuştur. Kadro dışı kalmadan önceki maçta inanılmaz vurdumduymaz davranan oyuncuyu yönetim haklı olarak kadro dışı bırakmıştı. Aris maçının son dakikalarında, özellikle stresten herkesin sorumluluktan kaçtığı zamanlarda yaptığı kritik asistler ve sayılarla maçın kahramanı oldu. Kendisinin takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi. Herhalde kendisi de yaptığı hatanın farkındadır. Hiçbir oyuncu kime kazırsa ve bozulursa bozulsun takımına ve arkadaşlarına bu türlü davranmamalıdır.

        REHAVETİ ATMALI

        Pınar Karşıyaka bu zaferin rehavetini üstünden hemen atmalıdır. Çünkü onları Tahincioğlu Süper Ligde zorlu karşılaşmalar bekliyor.

        Üst üste oynayacakları Eskişehir Basket (D), Demir İnşaat Büyükçekmece, Trabzon (D) ve Yeşilgiresun Belediye maçları onların ligdeki durumunu belirleyecek. Sakat olan Allen ve Egemen'in de takıma katılmasıyla güçlenecek olan Pınar Karşıyaka, bu periyodu başarıyla geçerse önü iyice açılacak.

        Bu büyük zaferde emeği geçen herkesi candan kutluyor, başarılarının devamını diliyorum

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar