Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        LOS Angeles’ta düzenlenen Altın Küre Ödülleri bu sene pek bir siyahtı! Ünlüler sinema sektöründeki cinsiyet eşitsizliğini protesto etmek üzere kırmızı halıda simsiyah giyerek birleşti.

        Aynı gece sektördeki cinsel tacize karşı başlatılan ‘Time’s Up’ (Süre doldu) hareketine destek de vardı.

        Reese Witherspoon “Bu sene sessizliği bozarak tacize karşı konuşan herkese teşekkür ediyorum” diyerek olayı alevlendirdi hatta. Törenin sunucusu Seth Meyers ise “Yıl 2018. Marihuana nihayet yasal ve cinsel taciz değil” diyerek esprili desteğini kattı. Bizde ödül törenlerini politik sloganlara boğmayın denirken, Hollywood’da tarihi bir gece yaşandı.

        Hazır Hadise ve RTÜK olayı fazlasıyla tazeyken bizim pop dünyasında böyle bir birleşme olabilir mi? Cevabı bilsek de soruyu sormalıyız galiba.

        ***********

        YAŞASIN PROMOSYON

        BU ara internette ne kadar program varsa izleme modundayım çünkü film promosyonunda olan isimler bir harika.

        Gülse Birsel ilk sinema deneyimi ‘Aile Arasında’yı, Cem Yılmaz da ‘Arif V 216’yı tanıtmak için programları dolanıyor.

        Gülse, dizi çektiği dönemde tam bir bağımlılık yaratarak her hafta kendisini ve zekâ ürünü yazdıklarını görebilmemiz için yörüngesine girmemize izin vermişti. Bir süre ara verince dizi tekrarlarını izleyerek vakit geçirmek zorunda kaldık. Cem Yılmaz desen, ödül alsa da, o sırada yaptığı konuşmayı dinleyip gülsek diye beklediğimiz bir isim. Şu an ikisini de alternatif medya dahil birçok yerde görüyoruz.

        ***********

        İNTERNET ÂLEMİ

        CEM Yılmaz’ı, Erim Özşen’in sunduğu 15 dakikalık talk şov ‘Kısa Yol’da izlemek çok keyifliydi. James Corden’in Carpool Karaoke’sinin yerli versiyonu diyebileceğimiz ‘Kısa Yol’da arabayla İstanbul’u turlarken, komedisi yüksek bir sohbeti izleyebiliyorsunuz.

        Rahşan Gülşan’ın Youtube kanalındaki sohbetler de oldukça eğlenceli. Ayrıca pek yakında ‘Yasemin Şefik ile 1 Dakika 1 Şey Diicem’ isimli bir şov başlıyormuş, şimdiden merak ettim. Geçen sezonun en çok izlenen internet projelerinden İbrahim Selim’in sunduğu ‘Stolk’ bu sene Ümit Erdim sunuculuğunda yayınlanıyormuş. ‘Onedio’ ekibinin hazırladığı ve ünlülerin sosyal medyadan gelen soruları cevapladığı programlar da bir hayli güzel.

        Dizi derseniz ‘Yara Bandı’ hâlâ en çok izlenenler arasında. İnternette böyle başka bir dünya dönüyor.

        ***********

        OLAN BİTEN

        - Ajda Pekkan belki sürpriz bir düet yapacağını söylemiş. Düeti boşverse de bizi kendi söyleyeceği bir şarkıyla şereflendirse mi acaba? Ajda Hanım tek başına bir ordu gücünde çünkü.

        - Emre Yusufi meğer müzik de yapıyormuş. Zeytin isimli reggae grubunun üyesi olan Emre, bu ara Herkül’lü eserlerine yoğunlaşsa da aslında çok yönlü sanatçının ta kendisiymiş.

        - Fatih Akın’ın Altın Küre aldığı film ‘Paramparça’ bir anda en merak edilen film oluverdi tabii. Filmi Oscar adayı olmayı arzu eden yapımcılar izlese fena olmaz. Bu büyük ödülleri alabilmek için çekilen filmler de başka oluyor, umarım bunu anlarsınız.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar