Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SON dönemde 100 yaşına kadar sahnede olma isteğiyle gündemde olan Sertab Erener bizi kıran kırana geçecek bir seçime davet ediyor. 2019 seçimleri için çok var diyorsanız buyurun Onedio sitesinde gerçekleşen Sertab seçimine... Erener, 25. yılı özel albümü için yer alacak şarkılarının seçimini dinleyicilerine bıraktı ve site üzerinden tüm şarkılarını oylamaya açtı. Halk oylaması işin içine girince albümün sadece hitlerden oluşma olasılığı fazla.

        Bu konuya itirazım var, çünkü Sertab’ın özel bir durumu var, onu sevme nedenimiz sadece hitleri değil ki. Evet genelde toplama albümlerde sadece hitlere yer verilir bunda anormal bir durum yok. Ama Sertab insanı içine çeken sesiyle dinlemeyi akıl edemeyeceğiniz şarkılara bile kulak kabartmanıza sebep oluyor. Oylamada algı yönetimini sağlamak üzere kendi adaylarımı da yazayım tabii, ‘Oyun Bitti’, ‘Dargın Değilim’, ‘Yara’, ‘Yolun Başında’, ‘Bahçede’, ‘Şiirin Bir Üstü’. Bu gizli hitler en olmadı ek CD’de mi basılsa acaba?

        *************

        EĞLENCELİ BOKSÖR

        HAMDİ Alkan’ın kızı Zeynep Alkan’ın sevgilisi Anton Turkalj’ın sosyal medya paylaşımları ortaya dökülüp tuhaf tuhaf haberler yapılmaya başlandı. Fotoğraflardan birinde trans bireye sarılmış olması enteresan yorumlar aldı mesela. Sizin hiç renkli arkadaşlıklarınız olmadı mı yahu? Hadi arkadaşınız olmadı gece kulüplerinde drag queen’lere rastlayıp fotoğraf da mı çektirmediniz.

        Ben aynı fotoğraflara bakınca, ne eğlenceli bir çocukmuş diyorum, sizler ne görüyorsunuz Allah aşkına?

        *************

        EY BENİM ÇOCUKLUĞUM

        HÂLÂ hafta sonları uyanır uyanmaz televizyonda çizgi film arayan bir birey olarak çocukluğu kaybetmemenin önemini biliyorum. Burada bahsettiğim şey çocukla çocuk olmak da değil. Bebek sesiyle sevgiliyle konuşmak hiç değil! Çocukluk döneminde yaşayıp nasıl iyi geldiğini bildiğim heyecan duygusunu vücutta tutabilmek belki de.

        Hafta başında bir toplantı için gittiğim Emaar Square’in ortasına kondurulan atlıkarıncayı görünce de içim gitti mesela. Yeni yıl ruhu öyle bir canlandı ki içimde, atlardan birine çıkıverdim.

        Cesaret bulaşıcı olmalı, 5 dakika içinde diğer atlar da büyükler tarafından doldurulmaya başlandı. Bu tip konularda kendinize izin verin, bazen çocuksuz da çocuk olmak iyi geliyor.

        *************

        KATİLLER ARAMIZDA

        ASKERİYEDE bile bu oluyorsa dedirten kediye işkence olayı fena can sıktı. Kediye köpeğe zarar verip gözaltına alındıktan sonra hemen serbest bırakılan insanlar sizi de korkutmuyor mu? Ben çok endişeleniyorum mesela, korunmasız bir hayvana bunu yapanlar insanlara neler yapar?

        Bu tip vahşilerin toplumdan uzaklaştırılması için bir çözüm bulunmalı. Her gün bu ve benzeri işkence görüntüsüne maruz kaldığımız için bir çözüm de bizlere bulunmalı.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar