Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ZAMANIN hızlı akması konusunda çekinceleriniz varsa işte size ispatı; ilkini daha dün gibi hatırladığımız Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, bu sene 10. sezonunu kutluyor. Mekân olarak bu sene bir kez daha Zorlu PSM’nin seçilmiş olmasına sevinenler çoğunlukta. Birbirinden önemli tasarımcılar 2018 yaz/ilkbahar koleksiyonlarını tanıtırken, davetliler de yine heyecanlı bir moda haftası yaşayacağa benziyor.

        Arzu Kaprol, Atıl Kutoğlu, DB Berdan, Dice Kayek, Emre Erdemoğlu, Zeynep Tosun defileleri derken, bu sene yabancı basının ve blogger’ların katılımı da bir hayli fazla olacakmış. Aynı zamanda tasarım kariyerinin 10. yılına ulaşan Özgür Masur, ilk 10 yılını MBFWI kapsamında gerçekleştireceği defileyle kutlayacakmış. Erkek tasarımlarının en önemli ismi Emre Erdemoğlu da Aysel Gürel’in şarkılarından oluşturduğu kıyafetleriyle resmi geçit sunacak.

        Moda Haftası’nın 10. yıl için hazırladığı özel etkinlikse bir sergi. Özlem Kaya, Zeynep Tosun, Gül Ağış, Bahar Korçan gibi isimler Mercedes-Benz’in ikonik yıldızını kendi tasarım anlayışları doğrultusunda yorumlamışlar ve yaratıcı eserler ortaya koymuşlar. Anlayacağınız gelecek hafta yine moda konuşmaya başlayacağız. Aldatmalar, cinayetler ve ensestlerle dolu gündemin biraz nefes alması gerekiyordu.

        ************

        Hack’lenmek halka insin

        2012 yılında Ajda Pekkan’ın başlattığı “Hack’lendim” modası ünlüler arasında hâlâ sürüyor. Başı sıkışan, yanlış bir şey söyleyen, toparlayamayan hooop “Hack’lendim” yazıveriyor. İnsanların çoğu bu aktiviteye inanmasa da kananlar oluyor tabii ki.

        En son Alişan’ın bir röportaj aracılığıyla yerin dibine gömdüğü nişanlısı Eda Erol hack’leniverdi. Sosyal medya hesabından ayrılık duyurusu yaptı ilk önce ama sonra herhalde barışma olasılığı doğdu ki “Hack’lendim” yazıverdi. Ay bütün sanal dünya korsanları da sizin ilişkinizin bitmesi için çalışıp en sonunda hesabını mı hack’lediler yani. Üff kim inanır buna?

        Hem madem ünlülerin yalanlarına inanıyoruz, biz de ikili ilişkilerimizde bu yönteme başvuralım. “Ah sevgilim, ben öyle bir şey yazar mıyım? Dün gece hack’lenmişim” diyelim. Baktık bir kavgadan yırtamıyoruz hemen mesaj geçip “Hayatım DM’lere cevap verme, hack’lenmişim” diyelim. Koca bir halk yutuyorsa sevgili de yutar herhalde?

        ************

        Bu ara olan biten

        - NETFLİX’İN yeni dizisi ‘The Mist’e sardım bu sefer. 10 bölümlük sezonu tadını çıkara çıkara izleyenlerden olduğum için sonu hakkında şu anda bilgim yok. Ama başları fena halde heyecanlı geçiyor.

        - GÜLSE Birsel’in yeni filmini çok ama çok merak ediyorum. Hatta belki de ilk kez Cem Yılmaz’ın yeni filminden daha çok merak ediyorum. 1 Aralık’ta vizyona girecek olan filmin komedi olması çok değerli.

        - KUZEY Kore Lideri Kim Jong Un’dan herkes gibi çok korkuyorum. Elinin altında güçlü bombalar bulunması değil bunları çocuk oyuncağı gibi harekete geçirebiliyor olması olasılığını düşünmek bile fena!

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar