Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BUGÜN sadece şeker reklamlarında görebildiğiniz tonton aile büyükleri, bayramda birleşen aileler, bayramlaşmaya gelen mahalle çocukları bir dönem gerçekti. Bayram dediğimiz şey yoğun geçen çalışma hayatının en önemli tatil fırsatına dönüşmemişti henüz. Tüm dünya evrilirken biz eskiye takılıp kalamazdık tabii, birtakım değişiklikler oldu elbet. Herkes tatil köşelerine dağılsa da bayramlarda hatırlayacağımız bazı şeyler her zaman kalmalı. Bu ülke toprakları içinde kardeşçe yaşamanın önemi unutulmamalı mesela. Hepimizin birbiriyle ilişkisi bayram sabahları kadar güzel olsa keşke. İyi ve gülümseten bayramlar...

        Asistan mı rakip mi?

        OZAN Çolakoğlu sosyal medya hesabından asistan aradığına dair, “İleride işi biraz öğrenince beni bırakıp aranjör olacak asistan adayları, başvurularınızı bekliyorum” şeklinde esprili bir mesaj yayınladı. Ünlü müzisyen her ne kadar espri yapmış olsa da işin gerçeğe çalan bir tarafı da var. Günümüzde eğlence ve moda sektörü birilerinden üç beş fikir kapıp işin matematiğini öğrenerek ana gemiyi terk eden asistanlarla dolu. Sadece aranjörlerin başına gelmiyor bu olay, artık isteyen üç ayda fotoğrafçı, moda editörü, yönetmen, DJ, yoga hocası, beslenme uzmanı, yaşam koçu vs. olabiliyor. Aslına bakarsanız piyasadaki işlerin çoğunluğu asistanların eline kalıyor, çünkü işin asıl sahiplerine göre müthiş ucuzlar. Çoğu yetersiz olması- na rağmen hocalarından öğrendikleri bazı ipuçlarını kullanarak işi ortaya çıkarıyor bir şekilde. Sırf bu yüzden asistan yetiştirmek istemiyor bazı isimler. Var olan asistanları ne isterse veriyor, işi bırakıp gitmesine engel oluyorlarmış. Piyasada bu kadar çöp iş olmasının nedeni asistanların erken başkaldırısı olabilir. Şimdiki gençlerimiz keşke asistan olmanın insana kattıklarını görebilseydi.

        Benim güzel yanılsamam

        ADRIANA Lima elinde kapağı görü- necek şekilde tuttuğu Metin Hara kitabıyla fotoğraflandığından beri ikilinin ‘aşk’ ilişkisine şüpheyle bakanlardanım. Aslında şüphe ne kelime, düpedüz inanmıyorum. Hal böyle olunca konu hakkında çıkan haberlere tepkisiz kalamıyorum. En son Metin’in eski sevgilisi Beste Kökdemir’in Adriana’dan blok yediği haberleri piyasada dolanırken “Biri neden eski sevgilisinin yeni sevgilisini takip eder ki” diye bir yazı yazmıştım ki Beste’den mesaj geldi. “Kadın Adriana Lima, çok önceden beri takip ediyordum, yeni bir şey değil” minvalindeki mesajdan sonra evet, biraz utandım. Ama bu proje olayını o kadar abarttılar ki konuşulmadıkları bir dönemde olaya Beste’nin de dahil olduğunu düşünmüştüm, yanılmışım. İnsan projenin büyüklüğünü kestiremiyor sonuçta. Şimdi magazinin Adriana’ya bağlanıp neden Beste’yi blokladığını öğrenme vakti. Bir sabah magazin programına bağlanıversin canım.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar