Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - MURAT Dalkılıç’ın yaptığı müzik, çizdiği imaj gayet modern, rakiplerinden nispeten daha Batılı değil miydi, ben mi yanlış hatırlıyorum? Oğuzhan Koç’la düetlediği ‘Aşinayız’ı dinlerken bu tip duygular içindeydim. Tek başına söylese gayet güzel tepkiler alabilecek, Öğünç Başara’nın düzenlediği bir dans şarkısının içine ağlayan ses Oğuzhan’ı katması biraz manasız olmuş ama kariyer onun kariyeri tabii, istediğini yapabilir.

        -DENİZ Seki, beklemeye değer bir şarkıyla değil ama kendi tarzını özlediğimizi hatırlatacak bir yapımla geri döndü. ‘Bal Saklıyor’ isimli şarkının klibi Nihat Odabaşı’nın fabrikasyon işlerinden biri olsa da Deniz’i doğal hayatta özgürce gezinirken izlemek güzel. Magazinden uzak, müziğe yakın günler geçirmesi ve sağlam bir albümle geri dönmesi en büyük temenni.

        -ÇELİK yeni videosu ‘Nereye Kadar’da, uzun süredir sürekli bir değişim içine soktuğu imajının rotasını 90’lara kırmış. Bandanası, dağınık saçları ve gitar elinde şarkı söylemesi bana eski yılları hatırlattı doğrusu. Çelik bir süredir zorlama albümler yaptıktan sonra nihayet kendi istediği sakin tarza ulaşmış gibi duruyor. Fakat kırlaşan saçları kitlesine yaşlanmış hissi veriyordur orası kesin.

        **************

        KAPAK KIZI ÖYKÜ

        ŞU sıralar SHOW TV’nin başarılı dizisi ‘Kalp Atışı’ ile karşımıza gelen Öykü Karayel, dizi dünyasının önemli kalesi Episode’a kapak oldu. Röportajda tabii ki ‘Kalp Atışı’ndaki dövüş sahnelerinden bahsedilmiş. Diziyi ilk izlediğimde gözlerime inanamamıştım doğrusu. Sakinliği ile tanıdığım, Sultan rolüyle aklıma kazınmış bir oyuncu dövüşçülere taş çıkaran bir kimliğe nasıl bürünmüştü öyle? Hem de ‘güçlü kadın’ olmanın giderek zorlaştığı bir dönemde böyle bir rolün ekranlara gelmesinin manevi bir tarafı da var. İşin inandırıcılık kısmında oyunculuk devreye giriyor işte. Bu yüzden yeni film projesi Barış Bıçakçı’nın ‘İşe Yarar Bir Şey’ini merakla bekliyorum.

        **************

        BU SIRA POPÜLER OLAN

        SOSYAL ortamlarda en çok konuşulan dedikodu tabii ki Murat Başoğlu meselesi. Nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor, bekleniyor, konuştukça sinirleniliyor. Aynı şekilde kozmik olaylar da gündem meselesi. Eskiden köşe yazarları takip edilip gündem yakalanırdı ama şimdi astrologlara kulak verilerek dünyada olan biteni öğrenmeye çalışıyor insanlar. Gece hayatından toplantılara kadar her yerde Güneş tutulmasının etkileri baş köşede. Bikinili yakalanmalar zirve yapmışken, eski isimlerin yeni isimlere göre daha cesur olması da konuşulanlar arasında. Cesaret derken bikini giymekten bahsediyor olmamız da bir tuhaf tabii. Yaz mevsiminde mayo-bikini giymekten daha doğal bir şey yokken artık cesaret kelimesi ile birlikte anılıyor olması gündemin bir başka konusu.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar