Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÜNLÜLERİN kurduğu beylik cümleler arasında en çok eğlendiğim şu, “Reklama ihtiyacım mı var benim?” E var tabii, yoksa neden o saçma laf kavgalarına giriyorsun ki? Hele o abartı ötesi kıyafetleri üzerine geçirmenin konuşulmaktan başka ne gibi bir amacı olabilir? Yazın foto muhabirlerden köşe bucak kaçma çabası da bunun bir eseri değil mi? Konuşulmazsan ölüymüşsün gibi hissediyorsun hadi kabul et. Çöle düşüp susuz kalmış gibi bitkin hissetmiyor musun senden bahsedilmeyince? Hey star kısmı doğru söyle, sırf haberin çıksın diye bile bile yanındaki ünlü şahısla o bilinen mekânlara gitmiyor musun? Bizim ülkede sektör öyle işliyor çünkü. Çoğu reklamcı, yapımcı, organizatör bilgisine göre hareket etmiyor ki. Açıyor gazeteyi, kim manşetteyse ona götürüyor teklifi. Bak millet yerli starlarla aşk dedikodusu çıkarmaktan vazgeçip star ithal ediyor, sen ne diyorsun? Onca masrafa girip bir hafta sonu havasını atıyor. Sonrası tırt ama olsun, nasıl olsa önemli olan uydurduğun durumun mega yalan olması değil, sen uydur, inanan çıkıyor zaten, format bu. Bu yüzden de gündemde olan kazanıyor. Tabii ki reklama ihtiyacın var. Yaz sıcağında ayrılıp birleşen ünlü çiftimizin haberleri de medyada bol bol dolanıyor. Artık ayrılma nedenleri ilgi çekmek midir, yoksa gerçekten elle tutulur bir sebepleri var mıdır bilmiyorum ama “Reklama ihtiyacımız mı var” sorusunu soran her çiftin bu işi bilerek yaptığına inanıyorum. Şu cümleyi kurmayın artık, aynı muhitin insanlarıyız, ayıp oluyor.

        Hafta sonu olan biten

        - ALİŞAN yılın en eğlenceli röportajını vermiş bence. Özellikle sinema salonlarında Recep İvedik’e gidip kahkaha atan kitle okuyunca “Aferin oğluma, o da bizden biri” diyecektir. Tabii modern ailelerde büyüyen çocuklar, röportaja rastlarsa hemen ardından Google’a “Görücü usulü nedir” ya da “Bir insan bu devirde neden 5-6 çocuk ister” gibi sorular yazacakları kesin. Ha bir de “Alişan kimdir” sorusunu da unutmamak lazım.

        - EFSANE dizi ‘Aşk-ı Memnu’yu kıyamet kopardığı günlerde atlayıp yeni başlayanlardanım. Çekim yılına göre eski durması normal olan dizinin en iyi oyuncusunun o zaman 8-9 yaşında olduğunu tahmin ettiğim evin küçük oğlu Bülent olması garip değil mi. Küçük oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ve Hazal Kaya’yı bildiğin gömmüş.

        - EGE Bölgesi’nde gerçekleşen depremler art arda gelip, insanlar korku içinde sosyal medyada yazışırken depremin Tanrı tarafından gönderildiğini yazanları okuyunca gözlerim büyüdü. Hepimiz iyi kötü aynı ilköğretimden geçmiyor muyuz yahu? Bazıları okul koridorlarında kafasını sağlam kırıyor galiba.

        Ağustos festivalleri

        İSTANBUL’DA yaz başı yapılan güzelim festivallerin ardından şu ara bir sessizlik söz konusu. Yaz sıcağında kimse İstanbul’da kalmıyor diye düşünülüyor sanırım. Ama bu sene Çeşme’nin bir festivali var. Manga’nın solisti Ferman Akgül, Türkiye’nin ilk akustik müzik festivali olan Unplugged Music Festival’i organize ediyor. 26-27 Ağustos’ta Alaçatı Beach Resort’ta yapılacak festivalin ilkinde Göksel, Mirkelam, Ceza, Mabel Matiz, Manga gibi isimler var. Kamplı festival kültürü yok olmaya başlamışken Zeytinli Rock Festivali’ni anmak lazım. 23-27 Ağustos tarihlerindeki festivalin konukları arasında Şebnem Ferah, Selda Bağcan, Pentagram, Teoman gibi klasik isimler var. Bu sene ilki gerçekleşecek #HashtagFestivali ise 19-20 Ağustos’ta Tuzla Marina Arena’da.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar