Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MODA dünyasından laf açılmışken, modaseverleri yeni tasarımlarla buluşturmayı hedefleyen Mercedes- Benz Fashion Week Istanbul’un bu sene Grand Pera’da gerçekleşeceğini duyunca sevinenlerdenim. Bir süredir felaket tellallarının başarıyla yürüttüğü “Beyoğlu bitiyor” yakınmalarına cevap olarak büyük bir organizasyonun söz konusu semte gelmesi harika oldu. Bu sene Grand Pera’ya kurulacak pop-up store’lar sayesinde tasarımcılar daha ulaşılabilir hale gelecekmiş. Aynı zamanda tasarım dünyasını ilgilendiren filmler de moda haftası kapsamında gösterilecek. Bu sene Mercedes-Benz tarafından desteklenen tasarımcı ise DB Berdan olmuş. Duyduğum kadarıyla Deniz Berdan ve Beg Berdan bu sene de moda anarşistleri olarak mesaj dolu bir şov hazırlıyor. (Gel de merak etme!) Ayrıca bir sezon ara veren Niyazi Erdoğan’ın erkek koleksiyonu da merak ettiklerim arasında. 20-24 Mart arasında Grand Pera’dayız.

        Botoksu nasıl bilirdiniz?

        YAŞLANMANIN etkilerini geriye döndürmek için botokstan yararlanmak günümüz şartlarında hem erkeklerin hem de kadınların vazgeçemediği bir çözüm. Terleme etkilerini azaltmak için koltuk altına yapıldığını da duymuştum ama geceleri çenesini sıkanlar için de harika bir çözüm olduğunu bilmiyordum. Çene botoksu uykuda dişlerini gıcırdatan kişilerin derdini çözüyormuş hakikaten. Konuşmamız sırasında laf lafı açtı ve botoksla ince bacaklara sahip olmanın da mümkün olduğunu öğrendim. Doğuştan ya da aşırı spordan kaynaklı olarak baldır kaslarının kalınlığına karşı botoks kullanılabiliyormuş.

        Engel üstüne engel!

        İÇ burkan haberler konusunda geçen haftadan içimde kalan bir olay: Görme engelli bir hanımefendinin rehber köpeği ile metrobüse binmesi engellenmiş. Allah’tan çevredeki bilinçli vatandaşlar kadının bu en tabii hakkını savunmuş. Bir an olsun kendinizi hanımefendinin yerine koyun. O köpekler ihtiyacı olan insanların gözleri, rehberi oluyor. Ağızlık takılı bir hayvanın ne gibi zararı olabilir? Çalışanların böyle konularda daha iyi bilgilendirilmesi gerekiyor. İnsan hakkını almak için bu kadar uğraşmamalı.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar