Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şenol Hoca doksan dakikanın özetini “yorumlanacak bir şey yok” diyerek çok iyi açıkladı maç sonrası... Hakikaten Beşiktaş adına yorumlanacak hiçbir şey olmadı dün akşam. Şenol Güneş’ten tutun Talisca, Babel, Tosic, Atiba kim varsa formsuzdu. Böylesine basiretsiz ne yaptığını bilmeyen bir Beşiktaş’ı uzun süredir görmemiştik. Bayern Münih’e bile oyunun belli anlarında kafa tutan Kartal’ın yerinde yeller esti. Şenol Güneş de oyuncu seçimlerinde hata yaptığını itiraf etti. Güzel bir özeleştiriydi. Belki Caner baştan oynayabilir, Lens kenarda tutulabilirdi. Oyun içinde de Atiba erken çıkarılıp Tolgay tutulup, Oğuzhan ile birlikte oynatılabilirdi. Ama sanki kenar yönetim ve takımın üzerine ölü toprağı serpilmişti. Hele bir ilk yarı izledik ki her şey tamamen Başakşehir’in elindeydi.

        Abdullah Hoca’nın ekibi ilk 45’te işi çoktan bitirebilirdi. Zaten bu yarıyı görünce Beşiktaş’ın bu maçı kazanması mucize olurdu. Diğer bölümdeki baskıya aldanmayın, bal yapmayan arı misaliydi. Elinizde Negredo var ama adam bir türlü topla buluşturulamadı. İspanyol oyuncu, 90 dakika boyunca pozisyona bile giremedi. Karşısındaki Adebayor ne yaptı? Tek başına Beşiktaş savunmasını dağıttı. 35’ine gelmiş, bir santrfor herkese profesyonellik dersi verdi. Belki Beşiktaşlılar üzülecek ama Cenk’ten sonra sprinter bir santrfor arıyor Siyah-Beyazlılar...

        Bonservisine yaklaşık 4 milyon Euro verilen Love da sanki boşuna alınmış gibi. Bir diğer sorun da ortada. Talisca oynarsa sonuca gidiliyor. Ama dün o da sahada hayalet gibi dolaşınca Kartal’ın can damarı kesildi. 10 kişi kalmış bir rakibe yenilmek yarışta moral bozdu. Enteresan bir durum da şu; Şenol Hoca Münih maçında rotasyona gitmişti şimdi acaba boşuna mı rotasyon yaptı demekten de kendimizi alamıyoruz.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar