Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şampiyonlar Ligi’nde son 16’ya kalıp tarih yazan öğrencilerinden lige odaklanmalarını isteyen Kartal’ın hocası, “Avrupa’da müthiş işler yaptık ama ligde de yarışın içinde kalmalıyız. Herkesin ayakları yere bassın. G.Saray derbisi öncesi kayıp istemiyorum” dedi

        Müthiş bir başarıya imza atan, oynadığı futbolla tüm Avrupa’nın dikkatini çeken Beşiktaş, Porto, Leipzig ve Monaco’nun olduğu grubu lider tamamlayarak adını bir üst tura yazdırmıştı... Siyah-Beyazlılar, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde son 16 takım arasına kalırken, teknik direktör Şenol Güneş, Yeni Malatya ile oynanacak maç öncesi kontrolü ele aldı. Kendi aralarında Şampiyonlar Ligi’ni konuşan futbolcuları, lige odaklanmaları konusunda uyaran deneyimli teknik adam, dün yapılan Malatya yolculuğu öncesi takımla kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

        Şampiyonlar Ligi’ndeki başarı nedeniyle öğrencilerini bir kez daha kutlayan deneyimli hoca, dikkati Malatya’ya çekti. Sarı-Kırmızılı ekibin teknik direktör Erol Bulut yönetiminde ciddi çıkış yakaladığını ifade eden Güneş, “Avrupa’da müthiş işler yaptık ama ligde de yarışın içinde kalmalıyız. Eğer kusursuz olmak istiyorsak bu sezon da şampiyon olmalıyız. Herkesin ayakları yere bassın. Gelecek hafta evimide Galatasaray’la çok önemli bir maça çıkacağız. Aradaki puan farkını kapatmak en büyük hedefimiz. Bu yüzden derbi öncesi kesinlikle kayıp istemiyorum” şeklinde konuştu.

        *************

        BAŞKAN FİKRET ORMAN MALATYA’DA KONUŞTU:

        GURURLUYUZ

        BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, Malatya Beşiktaşlılar Derneği’nin yemeğine katıldı. Gecede Malatya Valisi Ali Kaban, Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve kentin önde gelen isimleri de yer alırken burada konuşan Orman, “Malatya’nın ligde olmasından mutluyuz. Kötü günler geçirseler de birlik ve beraberlikle buraya geldiler. Biz de şimdi Avrupa’daki başarılarımızın gururunu yaşıyoruz. Biz Malatya’ya stadımızı açtık ama gösteriş için yapmadık. Damdan düşenin halinden düşen anlarmış. Kimse bize stadını vermezken çok sıkıntılar çektik. Şimdi İstanbulspor’a da açacağız” ifadelerini kullandı.

        *************

        Vodafone’dan 6.5 milyon

        BEŞİKTAŞ'INsponsoru Vodafone, alanında bir ilk olan Vodafone Kara Kartal Hareketi ile katkı sağlamaya devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre, 2014’te hayata geçirilen bu uygulamanın 3. yılında, kulübe 6.5 milyon TL katkı sağladığı bildirildi. Kartal’ın buradan gelen kazancı altyapıya aktaracağı belirtildi.

        **********

        STAT: Yeni Malatya Stadı YAYIN: beIN Sports 1 HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Kemal Yılmaz, İsmail Şencan CEZALILAR: Khalid (Malatya) / Medel, Tosic, Caner (Beşiktaş)

        27 bin çiğ köfte dağıtılacak

        Evkur Yeni Malatyaspor’un göğüs sponsoru Battalbey tarafından Beşiktaş maçı öncesi tüm taraftarlara çiğ köfte dürüm ikram edecek. Battalbey Yönetim Kurulu Başkanı Sait Aybak, “Beşiktaş maçı öncesinde müsabakayı izlemeye gelecek olan taraftarlara 27 bin 44 adet dürüm ikram etmek istiyoruz. Amacımız hem tribünleri doldurmak hem de taraftar desteğini arkamıza almak” dedi.

        ***************

        Güneş ve Lens’e kutlama

        BEŞİKTAŞ’TA dün çifte kutlama vardı. Malatya bugün oynayacağı maç öncesi kampa giren Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş’in öğretmenler günü ile Hollandalı yıldız Jeremain Lens’in doğum günü kesilen pastalarla kutlandı.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar