Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lige verdiği 4 maçlık molayı geçen hafta sona erdiren Beşiktaş adına yeni bir seri için Göztepe maçı önem arz ediyordu. Hele Galatasaray ve Başakşehir gibi sıralamada üstündeki iki rakibinin kazandığı hafta da önem daha da artmıştı. Beşiktaş bu sorumluluk içinde oynadı. Çok çok etkili değildi, hatta o bilindik tempoyu da yakalayamadı ama klasını konuşturması yetti. Dünkü sonucun çıkmasında da baş etken buydu zaten.

        İster istemez hafta içindeki Monaco yorgunluğu, deplasman şartları gibi etkenler Siyah-Beyazlılar’ı biraz durdurmuştu. Beşiktaşlı futbolcular, kendilerini hiç sıkmadan girdikleri 3 pozisyonu da değerlendirip altın değerinde 3 puan aldılar. Dünkü maç bize yine gösterdi ki bu takım vasat da oynasa eğer isterse rahat kazanıyor. Göztepe belki Beşiktaş’a göre çok daha fazla koşup mücadele etti ancak onlarda bir Babel, Talisca ve Cenk yoktu.

        Babel için ayrı parantez açılmalı. Geçen yıl da, bu sezon da takımının hücuma çıkışlarının başkomutanı rolünü oynuyor. Talisca’ya attırdığı golün ortası, kendisinin golü hepsi ustalık kokan işlerdi. Beşiktaş’ta belki çoğunlukta Cenk, Quaresma, Pepe öne çıkıyor ama Kartal’ın “gizli kahramanı” Babel’dir. Oynamadığı maçlarda eksikliğini herkes görüyor zaten. Talisca ise hakikaten enteresan bir oyuncu. Bakıyorsunuz sahada geziyor ama bir çıkıyor işi bitiriyor. Dün de bunu yaptı. Attığı kafa golü ve Cenk’e asistiyle yine kendini hatırlattı. Şenol Hoca’nın Negredo’yu neden son dakikalar soktuğuna anlam veremedim. Halbuki skor 3-1 olmuştu. Necip’in yerine daha erken alması gerekirdi diye düşünüyorum.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar