Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OYUNCU Hakan Yılmaz’a “Beni nasıl tanımazsın?” diye İstanbul’un göbeğinde, Le Meridien Otel’in lobisinde saldıran ‘Reis’ lakaplı Denizhan Vural ve arkadaşlarının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Yılmaz çiftine büyük geçmiş olsun, izlerken bile kanım dondu.

        Bu kendilerine ‘işadamı’ süsü veren şehir eşkıyaları, bu görüntülere, şahitlere rağmen şu anda serbest ve aramızda elini kolunu sallayarak dolaşıyor biliyor musunuz?

        Nasıl böyle bir şey olabiliyor derseniz, işte onu hiç kimse bilmiyor!

        *************

        AHMET KAYA İÇİN MEKTUP

        GECE dışarı çıkmayı seven arkadaşlarımdan son zamanlarda hep bir ‘Mektup Bar’ ismini duyuyor, türkü bar diye burun kıvırıyordum ama sonunda peşlerine takılıp gittim. İyi ki de gitmişim.

        Hüseyin Ay için, “Ahmet Kaya şarkılarını çok güzel söylüyor” demişlerdi ama “Gözünü kapasan karşında Ahmet Kaya var sanacaksın” dememişlerdi.

        Çarşamba ve cumartesileri sahneye çıkan Hüseyin Ay, Ahmet Kaya’yı taklit etmiyor; sesi, yorumu öyle. Aralarda Cem Karaca, Edip Akbayram gibi değerli isimlerin şarkılarını da seslendiriyor, bir parça da olsa özlem gidermenize sebep oluyor.

        1999’da Beyoğlu’nda açılan bu türkü bar, son 2 aydır sosyetenin sevilen isimlerinin ve işadamlarının da gözbebeği oldu. Gittiğimde içeride gördüğüm isimleri saymayacağım. Yakında magazin tarafından da keşfedilir nasıl olsa...

        *************

        YILMAZ VURAL YORUMU

        YELİZ, cuma akşamları sahneye çıktığı Nanna’yı kapatıp dostlarıyla yeni yaşını kutladı. Yonca Evcimik’ten Metin Özülkü’ye, Selami Şahin’den Nilgün Belgün’e kadar pek çok seveni bu özel gününde Yeliz’in yanındaydı. Üstelik mikrofonu alan sahneye çıktı ve bana da bu eşsiz geceye tanıklık etmek düştü.

        Şu gerçek sanatçıların en çok hayranlık duyduğum yanları, işlerini gerçekten severek yapıyor olmaları. Onlar şarkı söylemeyi bir lütuf değil de keyif olarak görüyor, haliyle de hiç mırın kırın etmeden sahneye çıkıyor.

        GECENİN SÜRPRİZİ

        O gece onca kıymetli sanatçının bulunduğu ortamda en büyük sürprizi Yılmaz Vural yaptı... Meğer Hoca’nın ne kadar güçlü bir sesi ve yorumu varmış. Her daim mutlu, her ortama uyumlu Yılmaz Hoca, Yeliz ile birlikte ‘Akşam Oldu Hüzünledim Ben Yine’yi seslendirince salonda büyük alkış koptu. Yakında Yılmaz Hoca’ya Türk sanat müziği albümü teklifi gelirse hiç şaşırmam.

        *************

        ALAÇATI’NIN TAM ZAMANI

        YAZ boyunca Alaçatı’ya adımımı atmadım. O hengame, itiş kakış, fırsatçılık, benim tahammül edebileceğimin çok üzerinde çünkü. Geçen hafta sonu ise bir sebepten Alaçatı’daydım ve tam anlamıyla tadını çıkardım.

        Alaçatı’nın yazını boşverin. Eğer bir hafta sonu sakinliği, romantik bir seyahat, kafa dinleme gibi planlarınız varsa şimdi Alaçatı’ya gitmenin tam zamanı.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar