Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NİLGÜN Belgün bu ülkede yapılmayanı yaptı ve tek kişilik oyunlardaki erkek tekeline son verdi. Belgün, 4 yıldır hem Türkiye’de hem de yurtdışında kapalı gişe oynayan ‘Aşk ve Komedi’nin 500’üncü oyununu 23 Ekim’de Zorlu Performans Sanatları’nda sahneleyecek.

        500’ÜNCÜ OYUN

        Hem 500’üncü oyununu hem de sanattaki 41’inci yılını kutlayacak olan Belgün, şu sıralar harıl harıl provalara başladı. Sanat dünyasından tüm arkadaşlarının da yanında olacağı bu özel gece için oyununda da bazı değişiklikler yapan Belgün, “Tatilimi yaptım, döndüm. Şimdi harıl harıl 23 Ekim için hazırlık yapıyorum. O gece büyük sürprizlerim olacak” dedi.

        ************

        Meğer ayrılmışlar

        GEÇEN yıl ortalığı kasıp kavuran Kürşat Başar Orkestrası ve Seran Bilgi’nin yollarını ayırdıklarını öğrendim. Seran Bilgi kendi orkestrasını kurmuş ve yine Zorlu Zanzibar’da sahneye çıkmaya devam ediyor. Yorumuna hayran olduğum Seran Bilgi’yi izlemeye gittiğim gece, Bilgi’nin yakın arkadaşı oyuncu Serhat Kılıç da oradaydı. Bilgi, Kılıç’ı sahneye davet etti. Yerli yabancı şarkıları birlikte yorumladıkları anlarda Zanzibar ayaktaydı. Kürşat Başar ise her biri ayrı birer virtüöz olan orkestrasıyla, solist olarak da Jale-Güvenç Dağüstün, İlhan Şeşen ve Ayşen gibi farklı isimlerle çeşitli mekânlarda sahneye çıkmaya devam ediyor.

        ZEYNEP TALU SAHNEDE

        Ben Kürşat Başar Orkestrası ve Ayşen’e Büyük Kulüp’te denk geldim. Yine harikalar yarattılar. Gecenin sürprizi, Başar’ın uzun zamandır birlikte olduğu söz yazarı Zeynep Talu’nun da sahneye çıkıp şarkı söylemesi oldu. 800’den fazla şarkıya imza atmış Talu, bu kez kendi şarkısını kendi seslendirdi ve konuk olarak geldiği Büyük Kulüp’te bis yapmak durumunda kalacak kadar büyük alkış aldı. Her ikisine de ayrı ayrı sordum, ikisi de aynı şeyi söyledi. Kürşat Başar ile Seran Bilgi ‘kan değişikliği’ gerekçesiyle dostça ayırmış yollarını.

        ************

        Tuhaf bir hikâye

        MURAT Başoğlu’nun teknede çapkınlık yaparken gazetecilere yakalanması özel hayatı kadar iş hayatını da sarstı. Önce kadın üyeler Başoğlu’nun sahibi olduğu spor salonundan ayaklarını çekti, şimdi de erkekler birer birer ayrılıyor. Zaten eğitmenlerden de pek kalan olmadı. İlk giden, spor salonunun başına geçirdiği yeğeni Duygu Başoğlu Kabadayı oldu. Başoğlu’nun teknede yanındaki kadının Duygu Hanım olduğu iddia edilince Duygu Hanım önce sosyal medya hesabını kapattı, ardından da spor salonundaki görevinden ayrıldı. Duygu Hanım’ın yine aynı salonda eğitmenlik yapan eşi Selçuk Kabadayı da izini kaybettirdi. Selçuk Kabadayı’nın öğrencisi olan arkadaşım, “Selçuk Hoca izne çıktı, başkasıyla çalışın diyorlar, kabul etmiyorum. Ben de ayrılacağım” diyor. Bu hayli tuhaf çapkınlık hikâyesi, Başoğlu ve ailesini sadece manevi değil maddi olarak da dağıttı.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar