Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dün sabah itibarıyla bir devir tamamen kapandı. Yılbaşında gerçekleşen kanlı terör saldırısının ardından kapılarını bir daha açmamak üzere kapatan Reina, belediye ekipleri tarafından, ‘mevzuata aykırılık’ gerekçesiyle tamamen yıkıldı.

        Öte yandan Reina’nın yerine, mal sahibi olan Doğuş Grubu da kendi işletmesini açmak için hazırlıklara başladı.

        OTELDEN VAZGEÇİLDİ

        Sektörde Doğuş’un burayı otel yapacağı konuşuluyordu ama aslında, Reina’nın olduğu yere, d.ream (Doğuş Restaurant and Entertainment and Management) tarafı, Fenix, Le Petit Maison, Zuma, Da Mario gibi kendi markalarını buluşturacakları bir proje planlıyor.

        KENDİLERİ AÇIKLAYACAK

        Henüz aynı çatı altına toplayacakları restoranlar netleşmedi, Doğuş Grubu konuyla ilgili yakın zamanda bir açıklama yapacak zaten.

        Reina’nın bir dünya markası olmasında konumu önemliydi ama esas önemlisi işletme mantığıydı. Mehmet Koçarslan ve işletme ortağı Ali Ünal tam 16 yıl boyunca Reina’yı dünya şampiyonlar liginin zirvesinde tuttular. Umarım Doğuş da burada aynı başarıyı yakalar.

        Evet, gerçeklerin kötü bir huyu var...

        Ocak ayıydı ve yılın ilk şaşırtıcı ayrılık haberlerinden biriydi Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay... Herkes “Ne oluyor, niye ayrılıyorlar?” derken, 5 Ocak’ta “Boşanıyorlar çünkü” diye bir yazı yazmış, çifti ayrılığa götüren sebepleri sıralamış ve “Datça günlerinden bu yana hayatında, yine kendi sektöründen ve magazinden, aşklarıyla da çok tanınan bir başka kadının olduğu doğru. Levendoğlu keşke evliliğine bir parça saygı duyup en azından sonlandırdıktan sonra yeni bir ilişkiye başlayacak kadar sabırlı olsaydı” diye bitirmiştim yazımı.

        HABERTÜRK DUYURDU

        Ertesi gün gazetem Habertürk okuyucularına, bu kadının Derya Şensoy olduğunu açıkladı. Derya Şensoy ise “Şimdilik bu konuda konuşmak istemiyorum” dedi ve ilişkiyi reddetti. Ancak aradan aylar geçti ve geçen hafta ilk kez birlikte görüntülendiler. Eğer bu süreç içinde ayrılmış olsalardı bu aşk ilişkisi her zamanki gibi yine ‘magazincilerin iftirası’ olarak üzerimize kalacaktı.

        BİRCE’YE MUTLULUKLAR

        Bu süreçte en çok Birce Akalay’ın tavrını takdir ettim. İhaneti öğrenir öğrenmez ayrılık kararı verdi ve kendisine yeni bir hayat kurdu. Üstelik yeni erkek arkadaşıyla görüntülendiğinde Levendoğlu’nun ‘Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır’ kışkırtmasına rağmen...

        Levendoğlu topu Birce’ye atarak bu işten sıyrılmak istedi ama onu da eline yüzüne bulaştırdı... Birce’ye mutluluklar dilerken diğerlerine de ne diyelim; Allah gönüllerine göre versin...

        Güzel şeyler de oluyor

        16 Mayıs’ta Dubrovnik’te düzenlenen ve dünyanın en önemli 500 saç tasarımcısının katıldığı Wella Professional Global Artist’e davet edilen ilk Türk olan Yıldırım Özdemir göğsümüzü kabarttı. Özdemir’in podyumda olduğu anları anbean mutlulukla takip ettik.

        “İstanbul benim kaderim, kuaförlükse tutkum” dediği ve küçük bir makas hareketini nasıl sanat eserine dönüştürdüğünü anlattığı tanıtımını izlerken heyecandan kalbim yerinden çıkacak sandım. Türkiye’de güzel şeyler de oluyor, hem de çok...

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar