Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GEÇEN hafta İzmir'de yaşayan Mustafa Yıldız'ın 1.5 yaşındaki Pug cinsi köpeği Cafu çalınmıştı. Mustafa Yıldız köpeğinin peşini bırakmadı. Köpeği çalanın güvenlik kameralarındaki görüntülerini ve köpeğinin fotoğrafını sosyal medyadan paylaşıp yardım isteyen Yıldız, İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün de devreye girmesiyle köpeğine kısa sürede kavuştu. Sosyal medyanın zaferiydi...

        NİSANDAN BU YANA KAYIP

        Gupse Özay ise 6 Nisan'dan bu yana kayıp olan kedisi Betü'nün izini hala bulamadı. İstanbul Levent Levazım'da kaybolan sarı İran cinsi 12 yaşındaki kedisi için sosyal medyadan sürekli kayıp duyurusu yapan, sevgilisi Barış Arduç'un da fotoğraf paylaşımlarıyla desteklediği ‘Betü'yü bulma kampanyası' maalesef ki aradan geçen onca zamana rağmen sonuca ulaşamadı.

        VİCDANSIZ İHBARCI

        Gupse Özay perişan... Bugüne kadar 2 tane ihbar aldı. Biri Betü'nün Levent'te bir otomobilin altında perişan halde olduğuydu. Hemen verilen adrese giden ünlü oyuncu burada Betü'ye tıpa tıp benzeyen ve yardıma muhtaç bir başka kediyle karşılaştı. Kediyi veterinere götüren Özay, zavallıcığı bir daha sokağa bırakmaya gönlü razı olmadığı için evine aldı. Bir diğer ihbar da, karşı komşusu olduğunu ve kediyi alıp kayınvalidesinin yanına gittiğini ama geri vereceğini söyleyen bir kadından geldi. Kadın 2 gün boyunca Özay'ı oyaladıktan sonra kendisinin Ankara'da yaşadığını ve sadece Gupse Özay'la konuşabilmek için bu numarayı yaptığını itiraf eden bir vicdansızdı!

        UMUDUNU YİTİRMİYOR

        Gupse Özay çöp toplama ekipleri de dahil bölgedeki herkesle tek tek görüştü, güvenlik kameralarını inceledi ancak en son bahçede evin camına pati atarken görülen Betü'dan hala ses yok. Yemekten içmekten kesilen ünlü oyuncu büyük bir acı içinde olsa da umudunu yitirmiyor ve Betü'sünün eve döneceği günü dört gözle bekliyor.

        Bravo Vestel!

        ANNELER Günü mü kutluyoruz yoksa ‘dünya küçük ev aletleri alışveriş şenliği' mi belli değil. Annenize sevginizi göstermenizin en güzel yolunun el blendırından ya da mutfak robotundan ve hatta elektrikli süpürgeden geçtiğini iddia eden reklam kampanyaları içinde en sonunda biri çıktı dedi ki "Biz Anneler Günü hediyesi olarak küçük ev aletleri satmıyoruz. Annene Vestel'in küçük ev aletlerinden birini hediye etmek istemeni anlıyoruz ama kusura bakmayın, biz satmıyoruz. Çünkü bugün onların günü, bugün hediyeler eve değil anneme!" Hatta 12 Mayıs'a kadar internetten küçük ev aleti almak isteyenlere "Alma" diye bir pop-up çıkardılar. Israr edeneyse bir çiçekçinin indirim kuponu verildi. Ama alma dediklerinde vazgeçen olursa, Anneler Günü'nden sonra kullanılmak üzere yüzde 50 indirim sağladılar. Bravo Vestel! Gördüğüm en iyi ve anlamlı reklam kampanyası sizinkiydi.

        Tarkan titizliği

        ALBÜM hazırlığında olan sanatçılar şarkılar bittikçe mail yoluyla etrafındakilerle paylaşır, fikir alır. Ya da albüm çıkmadan önce dinlemesini istedikleri kim varsa şarkılarını yollarlar. Ancak Tarkan ismini cismini sır olarak sakladığı albüm kayıtlarının hiçbir şekilde stüdyo dışına çıkmasına izin vermiyor.

        Haliyle "Birini dinlesek ne olur ki?"nin yanıtı çok net: "Mümkün değil." Duyduğuma göre, albüm çıkmadan önce dijital mecrada satışa sunanların aksine Tarkan albümünü de dijitale albüm satışa çıktıktan bir hafta sonra verecek. Kuzu kuzu satın alacağız bu albümü başka çare yok.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar