Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖKÇE Bahadır ile Efe Duru’nun ayrılığına üzüldüm. İkiliyi en son bir ay önce Kanyon Gina’da neşe içinde sohbet ederlerken görmüştüm. Sanki bu ilişki evliliğe gider gibi geliyordu dışarıdan bakınca... Kavga dövüş değil de dostça ayrılmış ikili. Ne başka bir kadın ne de erkek, sebep tamamen iş yoğunluğundan birbirlerine vakit ayıramamak. Bana sanki bir daha denerler gibi geliyor.

        İBRAHİM ŞİMDİ ÇOK MUTLU

        İbrahim Çelikkol sonunda mimar sevgilisi Mihre Mutlu’yla nişanlandı. Benim bildiğim, bu ilişki 2 yıllık. Aralarda kısa süreli ayrılıklar da yaşandı. Sonunda evlilik kararı alınmış. Samsun’a gidilmiş, kız isteme töreni gerçekleşmiş. Aile arasında yapılan nişandan sonra Çelikkol ile Mutlu’nun sahilde çektirdikleri fotoğraflara da bayıldım. Yaz aylarında çiftin düğün haberleri de gelir.

        Baba oyunlar var

        GEÇEN haftanın en çok konuşulan ismi Şevket Çoruh oldu. Kadıköy’de açtığı ‘Baba Sahne’ye tüm mal varlığını yatırdığı gibi üzerine bir de bankadan kredi çekerek 17 milyon lira civarında para harcayan Çoruh hem tiyatro izleyicisinden hem de meslektaşlarından büyük takdir topladı.

        Sahne 1 Nisan’da yani Çoruh’un hocası Savaş Dinçel’in 75’inci doğum gününde açıldı. Aynı gece, 2007 yılında kaybettiğimiz Dinçel’in anısına düzenlenen ‘Savaş Dinçel Ödülleri’nin 10’uncusu da sahiplerini buldu.

        MAYISTA KENDİ SAHNESİNDE

        Peki bu sahnede hangi oyunlar sahnelenecek?

        14 Nisan’da Günay Karacaoğlu’nun rol aldığı ‘Aşk Olsun’ ile açılış yapılacak. Murat İpek’in yazdığı ve Savaş Dinçel’in oğlu Barış Dinçel’in yönettiği, 30 Nisan’a kadar sahnelenecek oyunun müzikleri, yıllardır Tarkan’ın orkestrasında gitar çalan, dünya çapında bir müzisyen olan Can Şengün’e ait.

        22 Nisan’da ‘Yaşamaya Dair’ adlı oyunuyla Genco Erkal’ı ağırlayacak Baba Sahne.

        Şevket Çoruh’uysa kendi sahnesinde mayıs ayında görebileceğiz.

        Çoruh ve Murat Akkoyunlu’nun rol alacağı, Emrah Eren’in yönettiği, Sebastian Seidel’in yazdığı ‘Bir Baba Hamlet’ adlı oyunun prömiyeri mayıs ayında yapılacak.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar