Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kasımpaşa, dün Sivaspor karşısına çıktığında 3 maçtır kazanamıyordu. Puan tablosundaki durumu iç açıcı değildi. Kazanmak zorundaydı. Ancak özellikle ilk 45 dakika ortaya koyduğu oyunla kaybedeceğinin sinyalini verdi.

        Rakip takımın üst üste yaptığı ataklara karşı savunma da ciddi sıkıntılar yaşadılar. Burada en temel eksiklik ön liberoda görünüyor. Ataklara orta alanda bir direnç gösteremeyen Kasımpaşa ceza alanı içinde rakibine çok şans tanıdı.

        İlk yarının uzatmalarında kazanılan gol biraz kaptan Veysel’in yarattığı pozisyondu. İkinci yarıya önde başlamak önemliydi. Ama Kone, beraberlik golüyle takımına Sivas’a umut verdi.

        İkinci yarı karşılaşmanın ilk bölümüne göre çok tempolu ve çekişmeli geçti. Kasımpaşa savunma hatalarını kapatabilse istediği sonucu alabilirdi. Pas trafiğini yapamadılar. Telaş ve kaybetme korkusu oyunlarını etkiledi.

        Sezon başı çok iyi bir çıkış yakalayan Trezeguet, dün sahada yok gibiydi. Neumayr ise kendini gösteremedi. Ağır kaldı. İstediği şutları atamadı. Kemal Özdeş, takımda yaşanılan düşüşü çözmek zorunda. Yoksa, tehlike çanları şimdiden çaldı diyebiliriz.

        Kaptan Veysel’in gösterdiği çabayı takdir etmek gerekir. Aynı mücadeleyi takım arkadaşlarının da göstermesi gerekirdi. Ekip olmanın en önemli özelliği dün Kasımpaşa’da eksikti...

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar