Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlginç bir karşılaşma izledik. Marsilya grupta en iyi takım olarak gözüküyor. Ne var ki, sezona kötü bir başlangıç yaptılar. Fransa’nın köklü takımı taraftarının büyük tepkisini çekiyor. Öncelikle alınan yenilgiler, takımın yeni sahibi ABD’li iş adamını hedef haline getirdi. Dün akşam da karşılaşmanın ilk 10 dakikasına girmeyen taraftarlar, tribünleri doldurduktan sonra Serkan’ın koruduğu kaleyi meşalelerle sis duvarına çevirdiler. Fakat Litvanyalı hakem tüm bu sportif dışı eylemleri görmek istemedi. Oyunu devam ettirdi. Serkan, yanıcı maddelerden kurtulmak için ceza sahasının dışına kadar çıktı.

        Konyaspor’un en önemli avantajı Mustafa Reşit Akçay’dı. Daha önce Trabzon ve Osmanlıspor ile Avrupa deneyimi olan teknik adam gerekli önlemlerini almıştı. Öncelikle topu rakibe bıraktı. Alan savunmasını iyi uygulayarak gol yollarını kapattı. Topla daha çok oynayan Marsilya, ilk 45 dakikada ancak iki pozisyon yakalayabildi.

        Deplasmanda önce beraberliği düşünen A.Konyaspor, kontra toplarla sonuca gitmek istiyordu. Yakaladıkları 2 önemli fırsatı iyi değerlendiremediler. Pas hatalarının çokluğu dikkat çekti.

        İkinci yarının hemen başında kornerden gelen ortayı ağlara gönderen ev sahibi takım, oyuna ağırlığını koydu. Her iki takımın birer topunun direkten dönmesi ilginçti. Sahanın en iyisi kaleci Serkan’dı. En az 4 net golü engelledi. Fofana da Konya’nın bir diğer başarılı ismiydi.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar