Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlginç bir maç izledik. Ev sahibi takım kazanmak için daha çok mücadele etti. 10 kişi kalmasına rağmen pes etmedi. Kasımpaşa ise ilk yarı sahasından çıkamadı. İkinci yarı akılları başlarına geldi. İyi oynadılar. Fırsatları harcadılar. Savunma hataları sonucu yenilmekten kurtulamadılar.

        Dün akşam, farklı bir Kasımpaşa vardı sahada. Sanki tüm performansını geçen hafta Beşiktaş karşılaşmasında tüketmiş gibiydi. İlk yarının hakimi Akhisar’dı. Sağlı sollu geliştirdikleri ataklar tehlikeli oldu. Orta alan, gelene “Geç” der gibiydi. Tepki vermediler rakibe. Kenardan gelenleri karşılamada başarısız kaldıkları gibi, top kayıplarının çokluğu dikkat çekti. Olcan’ın ortaları ve paslarını seyretti Kasımpaşalı futbolcular. Akhisar’ın hücum bindirmeleri ciddi tehlikeler yarattı. Savunma hava toplarında etkisiz kaldı.

        İkinci yarı Kasımpaşa rakibinin 10 kişi kalmasıyla sayısal avantaj elde etti. Oyun ilk yarıya göre daha farklı bir görüntü verdi. Kemal Özdeş’in öğrencileri uykudan uyandılar.

        Karşılıklı ataklar tempoyu yükseltti. Heyecanlı ve mücadeleci bir karşılaşma izledik. Kasımpaşa’nın ilk yarıya oranla pozitif oyun anlayışı maçı zevkli hale getirdi. İlk yarı tek atak yapabilen Lacivert-Beyazlılar; son bölümde topa daha çok sahip oldular. Takım olarak oyunun içindeydiler. Pozisyonlar ürettiler. Arka arkaya gol şansı yakaladılar. Altıpasta topu ağlara göndermeyi başaramadılar. Futbolda değişmez bir kural vardır. Atamayana atarlar. Dün bunu bir kez daha gördük.

        **************

        AKHİSAR HAK ETTİ

        90 dakika oyunu bırakmadılar. 10 kişi kalmalarına rağmen daha çok koştular. Kazanmak için olağanüstü mücadele ettiler

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar